Turkka Kuusisto Finnairin toimitusjohtajaksi

Turkka Kuusisto siirtyy Finnairin toimitusjohtajaksi Topi Mannerin jälkeen.

Finnair on nimittänyt Turkka Kuusiston (44, DI) Finnairin toimitusjohtajaksi. Kuusisto aloittaa roolissaan viimeistään 11.7.2024. Kuusisto on toiminut vuodesta 2020 lähtien Posti Group Oyj:n toimitusjohtajana, ja sitä ennen vaativissa johtotehtävissä Posti Groupissa ja Lindorff Groupissa.

-Toivotan Turkka Kuusiston tervetulleeksi Finnairin johtoon vetämään Finnairin strategian seuraavia vaiheita. Finnair on palauttanut kannattavuutensa historiallisen kaksoiskriisin jälkeen ja yhtiöllä on vahvat lähtökohdat kestävän tulevaisuuden rakentamiseen ja erinomaisten yhteyksien tarjoamiseen Euroopan, Aasian, Yhdysvaltojen ja Lähi-idän välillä Helsingin kotikenttänsä kautta, sanoo Finnairin hallituksen puheenjohtaja Sanna Suvanto-Harsaae.

-Turkka Kuusisto tuo Finnairiin vahvan ymmärryksen kompleksisesta liiketoiminnasta, ja erinomaisen ihmisten ja strategian johtamisen taitonsa, jotka hyödyttävät Finnairia, kun se nyt siirtyy seuraavaan vaiheeseen strategiassaan, Suvanto-Harsaae sanoo.

-Finnair edustaa minulle suomalaisuutta ja globaaleja yhteyksiä, ja sillä on ainutlaatuisen pitkä, 100-vuotias historia lentoyhtiönä. Otan toimitusjohtajan roolin tässä ikonisessa yhtiössä vastaan innostuneena ja nöyränä. Yhdessä kaikkien finnairilaisten kollegojen kanssa ja tarkasti asiakkaita kuuntelemalla, uskon että yhteisestä matkastamme tulee onnistunut, sanoo Turkka Kuusisto.

Lue lisää: Topi Manner jättää Finnairin