Turkish Airlines suoraan Rovaniemelle

Turkish Airlinesilla on lentoreittejä useampaan maahan kuin millään muulla lentoyhtiöllä. Nyt revontulistakin kuuluisasta Rovaniemestä tuli lentoyhtön uusin lisäys jo laajaan lentoverkostoon.

Rovaniemestä tuli on Turkish Airlinesin toinen lentokohde Suomessa Helsingin lisäksi 5. joulukuuta alkaen. Rovaniemen ja Istanbulin välinen yhteys lennetään tästä lähtien kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Turkish Airlinesilla on 348 lentokonetta ja Rovaniemen myötä sen matkakohteiden määrä kasvoi 317 kohteeseen.

-Turkish Airlines lentää useampiin maihin kuin mikään muu lentoyhtiö, ja olemme iloisia saadessamme lisätä Rovaniemen lentoverkostoomme toiseksi lentoasemaksi Suomessa. Ensimmäisen kerran lennot Suomeen aloitettiin vuonna 1988 Helsinkiin. Aiomme tehdä vastavuoroisia lentoja Rovaniemelle, yhdelle suosituimmista talvikohteista, sillä se on yksi parhaista paikoista, missä pääsee todistamaan revontulia. Turkish Airlines on ensimmäinen Euroopan Unionin ulkopuolinen lentoyhtiö, jolla on lentoja tähän kohteeseen ja se on myös ainoa, joka tarjoaa businessluokan lentoja Rovaniemelle. Lentoverkostomme kattaa 317 kaupunkia 126 maassa ja täten kutsumme kaikki ympäri maailmaa kokemaan tämän erityisen kaupungin Suomessa, kertoi Turkish Airlinesin hallituksen jäsen Orhan Birdal avajaislennon seremonian aikana.

Aktiviteettien monipuolisuus ja optimaalinen sijainti revontulien kannalta tekee Rovaniemestä yhden suosituimmista talvikohteista turisteille. Rovaniemi tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja vierailijoille ympäri maailmaa alkaen ympäristöystävällisistä lasi-igluista jäähotelleihin.