TUIn 5 suosituinta kevään ranta- ja kaupunkikohdetta

TUIn varatuin kevään rantakohde on aurinkoinen Gran Canaria. Tässä upea näkymä Maspalomasista. Kuva: TUI Finland

Vaikkakin hiihtolomasesonki käy vielä kuumimmillaan on aika suunnata katseet jo kevääseen ja varata loma lämpimään. Keväällä lomavalikoima on laajimmillaan, kun talven kohteet ovat vielä myynnissä ja kesäkohteisiin aloitetaan ensimmäiset lennot. Kanariansaaret ovat suomalaisten ykköskohde tänäkin vuonna. TUIn suorilla lomalennoilla pääsee lomalle kätevästi esimerkiksi pääsiäisenä myös omalta kotikentältä.

Kanariansaaret on suomalaisten suosikki

Gran Canaria ja Teneriffa pitävät kärkisijoja TUIn varatuimmissa kevätkohteissa. Top-listalla on myös Kreikan kestosuosikki Kreeta. Kreetalle ja Rodokselle lentää nopeasti neljässä tunnissa ja huhti-toukokuussa siellä on jo miellyttävän lämmintä. Antalyan rannikko sijoittuu myös TUIn suosituimpiin kevätkohteisiin. Siellä asiakkaat arvostavat edullista hintatasoa ja hyviä All Inclusive -hotelleja. Kypros ja Egyptin Hurghada ovat myös kestosuosikkeja keväiseen lomailuun.

TUIn kevään varatuimmat rantakohteet TOP 5
Gran Canaria
Teneriffa
Kreeta
Antalyan rannikko
Kypros

Pääsiäisen kaupunkilomat
Pääsiäisen vapaapäivät mahdollistavat monelle pidennetyn viikonlopun. Silloin kannattaakin suunnata lyhyellä lennolla johonkin Euroopan kaupunkikohteista. Esimerkiksi Roomassa, Prahassa ja Berliinissä järjestetään hienoja pääsiäismarkkinoita – ja huhtikuussa Keski-Euroopassa aurinkokin lämmittää jo mukavasti.

TUIn kevään varatuimmat kaupunkikohteet TOP 5
Rooma
Lontoo
Praha
Barcelona
Krakova