TUI tarjoaa maksuttoman muutosoikeuden matkapaketteihin

TUI tarjoaa asiakkailleen muutosoikeuden matkavaraukseen. Aiemmin Apollomatkat ja Tjäreborg rauhoittelivat asiakkaita vastaavalla edulla. Kuva: TUI Finland

TUI haluaa nyt tarjota asiakkailleen joustavuutta ja mielenrauhaa jo ennen lomaa tarjoamalla maksuttoman muutosoikeuden uusiin varauksiin. Muutosoikeus koskee huhti-lokakuun lomia, jotka toteutetaan tilauslennoilla.

Muutosoikeus koskee uusia varauksia, joiden matkustusaika on 1.4 – 31.10.2020. Asiakkaalla on mahdollisuus kerran maksutta muuttaa lähtöpäivää, hotellia tai lomakohdetta, kun matkaan on vähintään 14 päivää. Uusi etu koskee tilauslennoilla toteutettavia matkapaketteja.

– Monet suomalaiset varaavat tällä hetkellä kevät- ja kesälomiaan, mutta he ovat luonnollisesti huolissaan, tulevatko suunnitellut matkat toteutumaan. Jotta loman voi varata turvallisin mielin, tarjoamme asiakkaillemme nyt maksuttoman muutosoikeuden, kertoo TUI Finlandin viestintäpäällikkö Laura Aaltonen

Muutosoikeuden ehdot

Uusi etu on voimassa kaikkiin tilauslennoilla toteutettaviin matkapaketteihin ajalla 1.4.–31.10.2020
Varausta voi maksutta muuttaa yhden kerran (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on vähintään 14 päivää.
Muutosoikeus on voimassa ainoastaan tilauslennoilla toteuttaviin matkapaketteihin. Etu ei koske viikonloppumatkoja, risteilyjä, pelkkiä lentoja eikä omatoimimatkoja.
Etu koskee ainoastaan uusia varauksia.
Uuden muutosoikeuden lisäksi TUI kehottaa asiakkaitaan aina seuraamaan viranomaisten suosituksia, erityisesti ulkoministeriön matkustustiedotteita.

TUIn lisäksi Apollomatkat tarjoaa asiakkailleen maksuttoman muutosedun ja Tjäreborg maksuttoman lisäturvan. Syynä matkanjärjestäjien joustoon on koronavirusepidemia, josta seuraa runsaasti epävarmuutta.