TUI kasvattaa Egyptin tarjontaa

Matkanjärjestäjä TUIn kautta pääsee syksystä lähtien lomailemaan taas Egyptin Hurghadaan ja Kap Verden Boavistalle. Egyptin-lomien kysyntä on ollut niin kovaa, että paikkamäärää on lisätty yli puolella alkuperäisestä suunnitelmasta.

– Egyptin ensimmäinen syyslomalähtö on jo lähes loppuunmyyty. Hyvän kysynnän vuoksi olemmekin ottaneet Egyptiin koko talvikaudeksi viikoittaisen lisälennon, kertoo Anna-Maria Mettin, TUI Finlandin Head of Digital Sales & Marketing.

Sekä Egypti että Boavista ovat olleet TUIn asiakaskyselyiden perusteella todella kaivattuja lomakohteita.

– Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, sopivan lyhyt lento, miellyttävä ilmasto, erinomainen valikoima lapsiystävällisiä all inclusive -hotelleja, Punaisenmeren sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, hyvät golf-kentät, historialliset nähtävyydet… Siinä vai muutamia Egyptin suosion syistä, listaa Mettin.

– Boavistalla taas loputtomat hiekkarannat, takuuvarma aurinko ja ensiluokkaiset hotellit sopivat täydellistä rentoutumista ja nautinnollista lomaa kaipaaville. Kap Verden slogankin on kuvaavasti ”No stress” – ja sehän sopii hyvin lomailijoille.

Molempien kohteiden hotellivalikoimasta löytyy entuudestaan tuttuja suosikkeja, sekä mielenkiintoisia uutuuksia.

– Esimerkiksi valtavaa hiekkalinnaa muistuttava Riu Karamboa Boavistalla ja upeista uima-allasalueistaan tunnettu Blue Star Aquamarine Hurghadassa olivat aikaisemmin tykätyimpiä hotellejamme. Niiden paluu on otettu ilolla vastaan, kertoo Mettin.
Uutuushotelleista Hurghadan rannikolla sijaitseva TUI Magic Life Kalawy on suunnattu erityisesti snorklauksen, sukeltamisen ja aktiivisen lomailun ystäville. Boavistalle tänä vuonna valmistunut Riu Palace Boavista puolestaan on moderni täyden palvelun lomaparatiisi.
TUI aloittaa talvikauden lennot Egyptin Hurghadaan 11.10.2018 ja Kap Verden Boavistalle 27.11.2018