Tjäreborgin lentoyhtiö Euroopan paras tilauslentoyhtiö

Thomas Cook Airlines Scandinavia on nimetty TripAdvisor Travellers’ Choice Award -palkinnon saajaksi. TripAdvisor myöntää palkinnon vuosittain yhdelle Euroopan johtavista tilauslentoyhtiöistä, ja voitto perustuu lentoyhtiöiden saamiin laadullisiin ja määrällisiin asiakasarvioihin viimeisen vuoden ajalta.

-Olemme imarreltuja ja ylpeitä TripAdvisor-palkinnon voitosta. Palkinto on asiakkailtamme meille, ja osoittaa siten, että tarjoamme erinomaista laatua ja palvelua jokaisella lennollamme. Samalla täytämme myös “customer at heart”-lupauksemme. Tämä palkinto kuuluu kaikille työntekijöillemme, ja olen ylpeä saadessani johtaa tiimiä, johon kuuluu näin sitoutuneita ja osaavia työntekijöitä”, kertoo Per Knudsen, VD, Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Thomas Cook Airlines lennättää tilauslentoasiakkaita Tjäreborgin, Vingin ja Spiesin aurinko- ja rantalomakohteisiin ympäri vuoden. Lentoyhtiön tavoitteena on alan korkein asiakastyytyväisyys ja parhaiden lentojen tarjoaminen kilpailukykyiseen hintaan, perustuen kehitykseen, palveluun ja täsmällisyyteen.

-On todella hienoa, että lentoyhtiömme sai näin upean tunnustuksen. Asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä lentäessään Thomas Cook Airlines Scandinavialla, ja he kehuvat kerta toisensa jälkeen lennolla saamaansa erinomaista palvelua. On hienoa voida antaa asiakkaillemme vuoden parhaat viikot kun he lomailevat kanssamme, ja tämä tekee meidät erityisen ylpeiksi, kertoo Christian Grønli, maajohtaja, Tjäreborg.

Palkinnon luovutti Tanskassa Thomas Cook Airlinesilla keskiviikkona juhlallisessa palkintojenjakotilaisuudessa vieraillut Kevin Maloney, TripAdvisorin Vice President Business Development.

-Sydämelliset onnittelut Thomas Cook Airlines Scandinavialle Travellers’ Choice Airlines -palkinnon voitosta. Matkailijat ovat valinneet teidät tämän arvostetun palkinnon voittajaksi. Tämä kuluttajilta saatu tunnustus on osoitus erinomaisesta asiakaspalvelusta ja korkeasta laadusta. Thomas Cook Airlines Scandinavia -tiimi voi olla ylpeä saamastaan palkinnosta, sillä matkailijat ympäri maailmaa ovat ilmaisseet, että he valitsevat mieluiten juuri tämän lentoyhtiön,  kertoo Kevin Maloney, Vice President Business Development på TripAdvisor.

Thomas Cook Airlines Scandinavia on vähentänyt päästöjä yli 20 prosenttia viimeisen 15 vuoden aikana, ja lentoyhtiöllä on Euroopassa alan alhaisimpiin kuuluvat hiilidioksidipäästöt per matkustaja. Lisäksi Tjäreborgilla on valikoimassaan yli 170 ympäristömerkittyä hotellia, kuten Sunwing- ja Sunprime-konseptihotellit. Tjäreborg pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiamme täällä kotona, lennolla ja matkakohteissa.

Thomas Cook Airlines Scandinavia
Thomas Cook Airlines Scandinavia, TCAS, perustettiin vuonna 1994 Scanairin ja Conairin fuusiona. TCAS siirtyi osaksi englantilaista Thomas Cook Groupia vuonna 2013. Lentoyhtiö lennättää Tjäreborgin, Vingin ja Spiesin tilauslentoasiakkaita Suomesta, Ruotsista, Norjasta sekä Tanskasta moniin suosituimpiin aurinko- ja rantalomakohteisiin.