Tjäreborg parantaa edelleen matkan peruutusehtoja

Tjäreborg parantaa peruutusehtoja ja ottaa käyttöön matkapakettilain mukaisia matkaehtoja sallivammat säännöt kevään ja alkukesän lomamatkoille. Uudet tilapäiset ehdot koskevat uusia lomalentovarauksia, joiden lähtöpäivä on viimeistään 15.6. Jo aikaisemmin Tjäreborg on lieventänyt varausehtoja mahdollistamalla rajoittamattoman määrän kuluttomia muutoksia varaukseen vielä 30 päivää ennen lähtöä sekä takaamalla maksujen palautuksen viikon sisällä, jos matkaa ei voida toteuttaa.

Tjäreborgin toteuttaman asiakaskyselyn mukaan suomalaiset kokevat valmiin matkapaketin turvalliseksi lomamuodoksi jo matkan varausvaiheessa sekä lomamatkan aikana. Noin 34 prosenttia vastaajista arvioi varaavansa nyt todennäköisemmin pakettimatkan kuin vuosi sitten. Tärkeimpänä perusteena vastaajat mainitsivat turvallisuuden.

-Viime viikkojen aikana olemme havainneet selvän virkistymisen matkojen varauksissa niin kevään ja kesän kuin syksyn ja ensi talvenkin osalta. Asiakkaamme haluavat, että kalenterissa on jotakin mukavaa odotettavaa. Samalla turvallisuus on tällä hetkellä entistäkin tärkeämpää, ja siksi valmis matkapaketti on nyt relevantimpi lomamuoto kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat suunnitella lomamatkaa rauhallisin mielin, ja siksi tarjoamme kevään ja alkukesän lähdöille vielä entistäkin edullisemman peruutusehdon aiempien ehtojoustojen lisäksi, kertoo Jessica Virtanen, Tjäreborgin maajohtaja.

Kevään ja alkukesän uusi, sallivampi peruutusehto tarjoaa uusille varauksille edullisen peruutuksen vielä viimeistään 30 päivää ennen varatun lomalennon lähtöpäivää. Mahdollisessa peruutustapauksessa kulu asiakkaalle on 20,-/henkilö, kun se normaaliehtojen mukaan olisi jopa 200,-/henkilö. Peruutuksen syyllä ei ole merkitystä eikä sitä tarvitse ilmoittaa.

Tjäreborg parantaa peruutusehtoja, vaikka jo ennestään Tjäreborgin koko kesäkautta, eli lomalentoja aina lokakuun loppuun saakka, koskee kuluton muutosoikeus vielä 30 päivää ennen lähtöä. Asiakas voi halutessaan muuttaa esimerkiksi lomakohdetta tai matkan ajankohtaa ilman, että siitä aiheutuu hänelle ylimääräisiä kuluja.

Tjäreborg ei ole jäänyt lepäämään laakereille korona-pandemian aikana. Muutamia kuukausi sitten matkanjärjestäjä kertoi uudesta brändi-identiteetistään.