Tjäreborg ostaa sisaryhtiöineen espanjalaisen hotelliyhtiön

Sunwing Alcudia Mallorcalla. Kuva: Tjäreborg

Tjäreborg ja sen pohjoismaiset sisaryhtiöt sijoittavat miljardi Ruotsin kruunua espanjalaiseen AROE -hotelliyhtiöön, johon kuuluu yhteensä 12 hotellia ja yli 2000 huonetta Mallorcalla, Menorcalla ja Kanariansaarilla.

Hotelliyhtiö AROE toimii Gran Canarialla, Fuerteventuralla, Teneriffalla, Mallorcalla ja Menorcalla. Kaikkiaan yhtiöllä on 2194 huonetta 12 suositussa hotellissa. Viisi yhtiöön kuuluvaa hotellia on Tjäreborgin ja sen pohjoismaisten sisaryhtiöiden suosituimpien hotellien joukossa. Nämä hotellit ovat Sunwing Alcudia ja Sunprime Waterfront Mallorcalla, Sunwing Fañabé Beach Teneriffalla sekä Sunprime Atlantic View ja O.B.C. Gran Canarialla.

-Olemme iloisia, että nämä suositut hotellit pysyvät valikoimassamme tulevaisuudessakin. Yrityskaupan myötä saamme jälleen uusia mahdollisuuksia kehittää toimintaamme Välimeren alueella ja Kanariansaarilla, sanoo konsernijohtaja Magnus Wikner.

AROE hotellien työntekijöillä on monien vuosien kokemus yhteistyöstä Tjäreborgin, Vingin ja Spiesin kanssa. Tyytyväisten työntekijöiden ja asiakkaiden lisäksi hotellit ovat olleet edistyksellisiä ympäristöasioissa. Kahdeksalle yhtiön hotelleista on myönnetty Travelifen kestävän kehityksen korkeimman tason sertifikaatti.