Tjäreborg lanseeraa maksuttoman lisäturvan

Tjäreborgin lisäturva antaa matkustajalle merkittävän edun nykyisessä maailman tilanteessa.

Tjäreborg tarjoaa asiakkailleen kaikkiin lomalentopaketteihin sisältyvän maksuttoman lisäturvan. Lisäturva laajentaa asiakkaan oikeutta muuttaa tai peruuttaa matkavarauksensa ja sisältää lisäksi täydentävän matkavakuutuksen. Lisäturva koskee lomalentopaketteja, joiden lähtöpäivä on 8.3.–31.10.2020. Maksuton lisäturva koskee ainoastaan uusia varauksia.

-Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen muutos- ja peruutusoikeuden sekä täydentävän matkavakuutuksen. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden muuttaa varaustaan useampaan otteeseen, aina siihen asti, että matkan alkuun on 30 päivää, sanoo Tjäreborgin viestintäpäällikkö Amanda Alinikula.

Uutta matkaa varatessa asiakkaan ei tarvitse lisätä erikseen varaukselleen vakuutuksia. Tjäreborg varmistaa, että tämä lisätään automaattisesti, viimeistään 48 tunnin sisällä varauksen tekemisestä.

Maksuton lisäturva lyhyesti

-Maksuton lisäturva koskee 6. maaliskuuta jälkeen varattuja uusia pakettimatkoja. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

-Tarjous koskee uusia varauksia, joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2020.

-Vakuutus korvaa aiheutuneet kulut ensimmäisestä eurosta lähtien ja ilman omavastuuta. Korvauksen saa menetetyistä lomapäivistä ja jopa kokonaan uuden matkan, jos on sairaana vähintään puolet matka. Jos joutuu karanteeniin, etkä ole sairastunut koronavirukseen, korvataan menetetyt lomapäivät, mutta ei uutta matkaa.

-Lähtöpäivää, matkan kestoa, lomakohdetta ja hotellia voi vaihtaa ilman lisäkuluja, kun lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää. Muutosten määrää ei ole rajoitettu. Uuden lähtöpäivän tulee olla kuuden kuukauden sisällä alkuperäisestä lähtöpäivästä.

-Jos asiakas määrätään karanteeniin ennen matkalle lähtöä, matka korvataan (lääkärintodistus vaaditaan), vaikka asiakas ei sairastuisikaan.

-Sairastapauksessa matkan voi peruuttaa lääkärintodistusta vastaan ja rahat palautetaan.

Lue lisää