Thaimaan matakailutoimistolle uusi Pohjoismaiden ja Baltian johtaja

Eurblarp Sriphiromya edistää nyt Thaimaan matkailua Phjoismaissa ja Baltiassa.

Thaimaan matkailutoimiston uusi Pohjoismaista ja Baltian maista vastaava Tukholman toimiston johtaja on kansainvälistä kokemusta omaava Eurblarp Sriphiromya. Hän on työskennellyt viimeiset 25 vuotta Thaimaan matkailutoimiston palveluksessa eri puolilla maailmaa. Vuosien varrella hänelle on kertynyt runsaasti tietoa pitkäkestoisten kansainvälisten suhteiden luomisesta ja Thaimaan profiloimisesta ystävällisenä suosikkikohteena.

Thaimaan matkailutoimisto on sekä vauhdittanut Thaimaan kehittymistä että vaalinut sen tärkeintä tulonlähdettä eli matkailua. Vuonna 2018 lanseeratun Open to the new shades -kampanjan avulla se on pyrkinyt markkinoimaan Thaimaata avoimena ja vastaanottavaisena matkakohteena, jossa on turisteille monenlaista nähtävää ja koettavaa. Eurblarp Sriphiromyalla on runsaasti kokemusta ulkomailla työskentelystä, ja hän on vaikuttanut merkittävästi maan matkailuteollisuuden myönteiseen kehitykseen.

– Thaimaan matkailutoimiston uutena Pohjoismaista ja Baltian maista vastaavana johtajana tahtoisin aivan ensimmäiseksi kiittää ruotsalaisia maani puolesta. Maidemme välisellä ystävyydellä on pitkät juuret, ja Thaimaa on ruotsalaisten suosikkikohde Aasiassa, Eurblarp Sriphiromya toteaa.

Tulevina vuosina matkailualalla on tarkoitus keskittyä kestävän kehityksen tukemiseen. Se tarkoittaa paikallisyhteisöjen laatutuotteiden ja -palveluiden markkinointia sekä matkailutulojen jakamista niin, että myös pikkukylien asukkaat saavat osansa. Tämä pitää tehdä matkailijoiden elämyksistä tinkimättä. Jotta hyödyt jakautuisivat koko maahan ja jotta turistit pääsisivät käymään kiinnostavissa kohteissa, Thaimaa on investoinut ympäristöä säästävien rautateiden rakentamiseen. Niitä pitkin matkat taittuvat mukavasti ja nopeasti.

– Suurin haasteemme on tarjota Thaimaassa vieraileville mieliinpainuvia kokemuksia. Thaimaa, thaimaalaiset ja Thaimaan matkailutoimisto rakentavat aidosti moniulotteista matkailuteollisuutta, joka lumoaa paikasta, vuodenajasta ja taloustilanteesta riippumatta, Eurblarp Sriphiromya jatkaa.

Eurblarp Sriphiromya puhuu intohimolla Thaimaan kiinnostavan kulttuurin, kauniin luonnon ja vieraanvaraisuuden puolesta. Hän tahtoo tuoda maan kulttuurin koko maailman tietoisuuteen turismin kautta. Se laajentaisi taloutta, vahvistaisi jo olemassa olevia ystävyyssuhteita ja rakentaisi entistä parempaa tulevaisuutta Thaimaan ja Ruotsin välille.

Thaimaan matkailutoimisto

Tourism Authority of Thailand (TAT) perustettiin vuonna 1960. Se on Thaimaan ensimmäinen organisaatio, joka vastaa erityisesti matkailun edistämisestä maassa. Vuonna 2002 avattu Tukholman toimisto vastaa Pohjoismaiden ja Baltian alueesta.