Thaimaan-lomia varataan tiuhaan tahtiin

Phuket. Kuva Eric-Josjö

Tjäreborgin Thaimaan matkoja on varattu noin 15 prosenttia enemmän kuin vastaavana aikana vuosi sitten. Talven Krabin matkoista on varattu jo lähes 80 prosenttia ja Phuketin matkoista 70 prosenttia. Thaimaan kuivin ja aurinkoisin ajankohta osuu meidän kylmimpään ja synkimpään vuodenaikaan, joten on selvää, että Thaimaahan lähdetään nauttimaan auringosta ja lämmöstä talven keskellä.

Vaikka Thaimaa on monille tuttu, niin on se edelleen yksi Tjäreborgin asiakkaiden unelmien matkakohteista. Parasta Thaimaassa Tjäreborgin asikaskyselyyn vastanneiden mielestä ovat hienot hiekkarannat, hyvä ruoka sekä edullinen hintataso. Ystävälliset thaimaalaiset ja hyvä asiakaspalvelu olivat myös Thaimaan vahvuuksia. Thaimaan-lomalla halutaan tietenkin löhöillä rauhassa rannalla tai uima-altaalla, mutta myös ostokset, monipuoliset retket sekä paikallinen ruokakulttuuri kiinnostavat..

Phuket ja Krabi ovat Thaimaan suosituimpia alueita. Tjäreborgin asiakkaiden suosikkikohde Phuketin alueella on Khao Lak, joka sijaitsee Phuketin saaresta hieman pohjoiseen. Krabin alueen suosituin lomakohde oli asiakaskyselyn perusteella Koh Lantan saari.

TOP3 kohteet Krabin alueella

  1. Koh Lanta
  2. Koh Phi Phi
  3. Ao Nang

TOP3 kohteet Phuketin alueella

  1. Khao Lak
  2. Karon Beach
  3. Patong Beach

Phuketin saaren parhaat rannat ovat kyselyn mukaan Kata Beach sekä Kamala Beach. Koh Lantan hiekkarannat sekä Railay Beach ovat Tjärborgin asiakkaiden mielestä taas Krabin alueen parhaimmat rannat auringosta ja lämmöstä nauttimiseen.

Lyhyesti Tjäreborgin asiakaskyselystä:

Tiedotteessa käytetyt tilastot ja mielipiteet perustuvat Tjäreborgin asiakaskyselyyn, johon vastasi 2091 asiakaspaneeliin kuuluvaa henkilöä. Asiakaspaneeliin voivat ilmoittautua kaikki matkailusta kiinnostuneet henkilöt ilman, että on matkustanut Tjäreborgilla. Kaukolomia ja Thaimaan-lomia käsittelevä kysely suoritettiin 8. – 11.9.2017.