Thaimaa on myös suosittu kesäkohde

Yhä useammat pohjoismaalaiset matkustavat talviparatiisina pidettyyn Thaimaahan myös kesällä. Varaukset ovat lisääntyneet viime vuosina, ja syitä on monia. Kerromme viisi hyvää syytä viettää kesäloma Thaimaassa!

Halvat lennot

Voit säästää paljon rahaa matkustamalla kesällä talven sijaan. Lennot ovat edullisimmillaan touko- ja syyskuussa. Kannattaa käydä useilla varaussivustoilla ja vertailla niiden hintoja.

Aina rehevän vihreä maa

Kesäkaudella virkistävät sadekuurot saavat luonnon hehkumaan ja puut viheriöimään. Tutustu reheviin kansallispuistoihin, kokeile koskenlaskua ja ihaile upeita vesiputouksia. Vedenpinta on korkeammalla, joten on helpompi harrastaa vesiurheilua ja kokeilla lajeja, jotka eivät onnistu kuivina talvikuukausina.

Vähemmän turisteja

Yksi parhaista syistä sesongin ulkopuolella matkustamiseen on se, että saat enemmän aikaa ja tilaa. Näin voit tutustua Thaimaahan mukavasti. Ei ruuhkaisia rantoja tai pitkiä jonoja, vaan voit tutustua moniin iltamarkkinoihin rauhassa.

Paikalliset juhlat

Thaimaassa voit kokea useita paikallisia kulttuurielämyksiä. 24.–26. kesäkuuta Loein pohjoisessa maakunnassa järjestetään Phi Ta Khon -festivaali. Phi Ta Khonin, eli aavefestivaalin, tunnetuin osa on värikäs paraati, jossa paikalliset tanssivat ja poseeraavat valtavissa naamioissa. Kookospuun rungosta veistetyt naamiot on koristeltu riisillä.

Yltäkylläinen majoitustarjonta

Sesongin ulkopuolella hinnat ovat halvempia, joten voit valita ylellisen hotellin ja lomakohteen. Hemmottele itseäsi Thaimaan maailmanluokan kohteissa, ja rahaa jää vielä herkulliseen thaimaalaiseen ruokaan, hoitoihin ja ostoksiin.