Tangon taikaa Itämerelle – tuojana Tallink Silja

Tangon huuma valtaa Silja Linen Helsinki–Tukholma-reitin laivat 1.9.–30.11.19. Silja Serenadella ja Silja Symphonylla koetaan argentiinalaisen maailmanluokan tähti Marcos Ayalan tanssiryhmän henkeäsalpaavat tangoshow’t, herkutellaan Grill Housen erikoismenulla ja pyörähdellään tanssiparketilla tangotunnelmaan.

Menomatkalla Helsingistä Tukholmaan esitettävässä Tango Buenos Aires -pääesityksessä Marcos Ayala -tanssiryhmät syventyvät tangon syntyyn Buenos Airesissa 1900-luvun alussa. Henkeäsalpaavan tangon mestarinäytteen kruunaa elegantti puvustus.

Paluumatkalla Tukholmasta Helsinkiin Tango in the Shadows -pääshow sukeltaa valon ja pimeyden maailmoihin tangon keinoin. Marcos Ayala Tango Company luo matkustajille ikimuistoisen elämyksen yhdistelemällä klassista ja modernia tangoa sekä nykyaikaisia tanssitekniikoita muun muassa Adelen musiikkiin

Matkustajille maksuttomia tanssitunteja meno- ja paluumatkalla

Marcos Ayala Tango Company järjestää laivoilla lisäksi tanssitunteja, joihin kaikki matkustajat ovat tervetulleita. Tunteja järjestetään 1.9.-30.11. välisenä aikana joka päivä klo 19.00 paikallista aikaa. Tunnille osallistuminen on maksutonta eikä se vaadi erillistä ilmoittautumista.

Tangon maailmanmestariksikin tituleerattu Marcos Ayala on kiertänyt kokoonpanonsa kanssa esiintymässä ympäri maailmaa, ja hänen koreografiansa ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

– Marcos Ayala on kiistatta tämän hetken kirkkaimpia tango-nimiä. Olen todella ylpeä, että voimme tarjota matkustajillemme tällaisia maailmanluokan elämyksiä. Voin taata, että luvassa on aimo annos kylmiä väreitä ja kiihkeää tunnelmaa, sanoo Tallink Siljan Head of Entertainment Kati Heiniö.

Menuissa maistuvat Argentiinan maut

Etelä-Amerikan upeat maut maistuvat Grill House -ravintoloiden erikoismenussa, ja makumatkan voi viimeistellä kattavalla valikoimalla eteläamerikkalaisia viinejä. Grill Housen Argentinian menu nojaa vahvasti raakakypsytysmenetelmällä valmistettuun dry aged -häränlihaan.

– Grill Housen Dry Aged -häränliha tulee Irlannista. Lihoihin käytettävä karja on kasvanut vapaana ja saanut ravinnokseen heinää ja ruohoa. Lihat ovat tarkoin valikoituja ja niiden alkuperä on aina jäljitettävissä, kertoo Tallink Siljan Food and Beverage Concept Manager Jouni Pihkakorpi.

Myös Bon Vivant -ravintoloissa on tarjolla Etelä-Amerikan makuja The Taste of Tango -vitriinimenun myötä.

Let’s Tango -teema on käynnissä Silja Serenadella ja Silja Symphonylla 1.9.–30.11.2019