Tallink Silja sulkee henkilömatkustajien lipunmyynnin

Suomen Suomeen hidastaakseen koronavirusepidemian leviämisen. Rajoitus ei koske tavara- ja rahtikuljetusten edellyttämää henkilöliikennettä, kuten alusten miehistöä, huoltomiehistöä, telakoiden työntekijöitä tai kuljetushenkilöstöä. Tallink Silja keskeyttää henkilöliikenteen Virosta ja Ruotsista Suomeen 11.4.2020 alkaen. Rajoitus on voimassa 13.5.2020 saakka.

Tallink-konsernin laivoista rajoitus koskee Helsinki-Tallinna-reitin Megastaria ja Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessiä ja Galaxya. Laivat eivät enää ota kyytiin Suomeen saapuvia matkustajia tai automatkustajia 11.4.2020 alkaen. Matkustaminen Suomen ja Ahvenanmaan välillä sekä Suomesta Ruotsiin ja Viroon on edelleen sallittua voimassa olevien matkustusrajoitusten puitteissa. Myös rahtiliikennettä operoidaan normaaliin tapaan.

Megastarille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tallinna-Helsinki-reitille 7.-10.4.2020 kaikille lähdöille. Suomeen ei voi matkustaa Megastarilla enää lauantaista 11.4.2020 alkaen. Suomesta Viroon matkustaminen on kuitenkin edelleen sallittua aiempien matkustusrajoitusten mukaisesti. Myös rahtiliikennettä operoidaan normaaliin tapaan.

Galaxylle ja Baltic Princessille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tukholmasta Turkuun 7.-10.4.2020. Suomeen ei voi enää matkustaa 11.4.2020 alkaen. Matkustaminen Suomesta Ahvenanmaalle ja takaisin sekä Suomesta Ruotsiin on edelleen sallittua voimassa olevien matkustusrajoitusten mukaisesti. Myös rahtiliikennettä Tallink Silja operoi normaaliin tapaan.

Rajoitukset ovat voimassa 11.4.-13.5.2020, tai kunnes viranomainen ilmoittaa rajoituksen muutoksista.