Tallink laskee hintoja laivamyymälöissä

Tallink-konserni laskee 1.7.2019 alkaen Suomen ja Viron välillä kulkevien laivojensa myymälöissä lähes 700 tuotteen hintaa. Hintojen alennus johtuu Viron hallituksen päätöksestä laskea alkoholin valmisteveroa 25 prosentilla heinäkuun alusta alkaen.

– Lupasimme omalta osaltamme reagoida välittömästi, kun keväällä keskustelut alkoholin valmisteveron alentamisesta Virossa alkoivat. Kyseinen laki tulee voimaan maanantaina 1.7.2019 ja Tallink alentaa hintoja samasta päivästä alkaen, lupaa Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

Hintojen alennus koskee lähes 700 tuotetta Helsinki-Tallinna-reitin Megastarilla, Starilla, Silja Europalla ja Sea Windilla päivän ensimmäisestä lähdöstä alkaen.

– Uskomme, että alkoholin valmisteveron alentaminen on oikea päätös, koska se innostaa matkustajia ostamaan Virosta edullisia tuotteita. Siksi myös Tallink halusi välittömästi alentaa hintoja Helsinki-Tallinna-reitin laivoillaan. Korostan, että edullinen alkoholi ei kuitenkaan ole ainoa syy lähteä matkalle Viroon; täällä on upeita paikkoja ja elämyksiä koettavaksi ja Tallink jatkaa edelleen tämän hienon kohteen markkinointia, Nõgene lisää.