Tallink keskeyttää Silja Europan liikennöinnin

Silja Europan risteilyt loppuvat toistaikseksi. Tallinkin muut alukset jatkavat liikennöintiä.

Tallink keskeyttää toistaiseksi Silja Europan liikennöinnin Tallinna-Helsinki-reitillä tiistaina 17.3.2020 johtuen koronavirustilanteesta ja Viron hallituksen uusista rajavalvontaa koskevista toimenpiteistä, jotka tulevat voimaan 17.3.2020.

Yhtiö operoi Silja Europan reittimatkan Helsingistä Tallinnaan maanantaina 16.3.2020 aluksen normaalin aikataulun mukaisesti. Risteilymatkustajia ei enää oteta mukaan 16.3. lähdöllä Helsingistä, ainoastaan yhdensuuntaiset reittimatkat on mahdollisia. Silja Europa pysyy Tallinnan satamassa toistaiseksi 17.3.2020 alkaen.

Laivaliikenne Viron ja Suomen välillä jatkuu toistaiseksi Megastarilla ja Starilla 17.3.2020 jälkeenkin sen varmistamiseksi, että virolaiset voivat matkustaa takaisin Viroon Suomen kautta naapurimaista ja jotta Viron naapurimaiden asukkaat voisivat käyttää Viroa kauttakulkumaana kotiinsa pääsemiseksi.

Myös rahtikuljetukset Viron ja Suomen välillä sekä Viron ja Ruotsin välillä jatkuvat. Muuga-Vuosaari-reitin rahtialus Sea Wind operoi 17.3.2020 alkaen toistaiseksi vain rahtikuljetuksia. Rahdin kuljetus Latviasta Ruotsiin ja Suomeen jatkuu Viron kautta edellyttäen, että Viron ja Latvian välinen maaraja on edelleen auki.

Lisätietoja Suomen ja Viron välisestä laivaliikenteestä, aikatauluista ja mahdollisista muista muutoksista ilmoitetaan heti, kun päätökset on tehty. Yhtiö kehottaa kaikkia asiakkaita seuraamaan yhtiön verkkosivustoja ja sosiaalisen median kanavia.

Tallink Siljan asiakaspalvelu ottaa mahdollisimman pian yhteyttä niihin asiakkaisiin, joihin nämä muutokset vaikuttavat. Yhteydenotot tehdään lähtöpäivän mukaisessa järjestyksessä, pyydämme kärsivällisyyttä.