Tallink etsii maskottia itselleen – osallistu kilpailuun!

Tallink käynnisti suunnittelukilpailun, jonka myötä Tallinkin laivoille on tarkoitus löytää iloinen ja merihenkinen maskotti. Kilpailuun voi osallistua piirtämällä luonnoksen maskotista nimiehdotuksineen sekä kirjoittamalla lyhyen tarinan siitä, miksi ehdotettu hahmo sopii parhaiten Tallinkin laivojen uudeksi maskotiksi. Lopullisen valinnan tekee tuomaristo, joka koostuu Tallinkin markkinointi- ja brändiasiantuntijoista sekä kuuluisasta virolaisesta sarjakuvataiteilija Heiki Ernitsistä.

– Haluamme löytää sellaisen hahmon, joka toivottaa kaikenikäiset matkustajat tervetulleiksi ja viihdyttää heitä kaikilla Tallinkin laivoilla. Ainoa kriteeri on se, että maskotilla on oltava yhteys mereen – olipa se sitten eläin, lintu, kala, ihminen tai jopa fantasiahahmo, sanoo Tallink-konsernin viestintäjohtaja Katri Link.

Uusi maskotti tulee Tallinkin laivoille, joita liikennöi Itämerellä yhteensä seitsemän. Silja Linen maskotti Harri Hylje jatkaa normaaliin tapaan seikkailujaan Helsinki-Tukholma ja Turku-Tukholma –reitin laivoilla.

Ehdotukset tulee lähettää 12.4.2019 mennessä, jonka jälkeen tuomaristo valitsee voittajan. Kun voittaja on julistettu, Tallink kehittää yhteistyössä ruotsalaisen markkinointitoimiston Happy F&B: n kanssa lopullisen maskotin voittajaehdotuksen perusteella ja maskotti alkaa pian viihdyttää matkustajia Tallinkin laivoilla. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 4.8.2019 lähtevän Visbyn-risteilyn neljälle aterioineen.

Kilpailuun voi osallistua sähköisesti osoitteessa maskott@tallink.ee tai lähettämällä ehdotuksen osoitteeseen: https://www.tallink.ee/en/maskotikonkurss Luonnoksen yhteydessä tulee lähettää myös suunnittelijan nimi ja yhteystiedot. Luonnos on luotava siten, että se voidaan helposti ”herättää henkiin” ja tuottaa sekä matkamuistona että luonnollisen kokoisena. Yksi osallistuja voi lähettää useita ehdotuksia.

Tarkempia tietoja kilpailuun osallistumisesta löytyy osoitteesta: https://www.tallink.ee/en/maskotikonkurss