Suomalaiset matkustavat rakkauden vuoksi

Hotels.comin tutkimus pureutuu suomalaisten millenniaalien matkailutottumuksiin. Yli kymmenes suomalaisista nuorista aikuisista myöntää, että pääsyy heidän matkailuunsa on löytää ”se oikea”. Nuoret aikuiset, joilla on lapsia, matkustavat mieluummin kumppaninsa kuin lastensa kanssa. Suomalaisten suosikkimatkakohteet ovat USA, Australia ja Japani.

Hotels.comin tuore tutkimus paljastaa, että millenniaalit matkustavat hoitaakseen parisuhdettaan ja löytääkseen rakkauden.

Yli puolet (54 %) suomalaisista nuorista aikuisista sanoo matkustavansa mieluiten kumppaninsa kanssa. Reilu kymmenes (12 %) kertoo, että tärkein syy matkustamiseen on ”sen oikean” löytäminen.

Tutkimus paljasti myös, että perheen perustaneet nuoret aikuiset pitävät parisuhteen vaalimista tärkeänä. Perheelliset matkustavat mieluummin kumppaninsa (65 %) kuin lastensa kanssa (18 %). Tulos ei välttämättä kerro siitä, etteivätkö vanhemmat haluaisi matkustaa lastensa kanssa, mutta he arvostavat parisuhteen hoitamista ja panostavat yhteiseen laatuaikaan, jota voi olla vaikea löytää arjessa.

Suurimmalle osalle millenniaaleista tärkeintä matkakohteessa on luonto (58 %), upeat nähtävyydet (58 %) ja lämmin ilmasto (44 %). USA (29 %), Australia (20 %) ja Japani (19 %) ovatkin halutuimpia matkakohteita suomalaisten keskuudessa, sillä ne tarjoavat upeita maisemia, lämpimän sään sekä monipuolisen historian ja kulttuurin.

-Viimeisin Millenniaalit matkoilla -tutkimus paljasti, että suomalaiset hoitavat parisuhteitaan valitsemalla kumppaninsa matkaseurakseen. Kumppanin kanssa matkustamisen suosio osoittaa, että nuoret aikuiset pitävät parisuhteen vaalimista tärkeänä. On myös hienoa huomata, että yli kymmenes vastaajista myöntää matkustavansa ulkomaille löytääkseen rakkauden – tulos on hieno päätös Millenniaalit matkoilla -tutkimuksen tulosten julkaisulle, kommentoi Simon Matthews Hotels.comilta.