Sokos Hotelleille palkintosade

Solo Sokos Hotel Paviljonki.

Sokos Hotellit saivat useita palkintoja hotellialan kansainvälisessä The World Luxury Hotel Awards -kisassa. Tunnustukset alan Oscar-gaalaksikin sanotussa kilpailussa myönnettiin Hämeenlinnan Original Sokos Hotel Vaakunalle, jyväskyläläiselle Solo Sokos Hotel Paviljongille sekä Tallinnan Solo Sokos Hotel Estorialle. Hotellien edustajat vastaanottivat palkinnot 2. joulukuuta Sveitsin St. Moritzissa järjestetyssä gaalassa.

Palkinnot myönnetään sekä maittain, maanosittain että maailmanlaajuisesti. Kisassa palkitaan hotellivieraiden ehdottamia huippuluokan hotelleja, jotka ovat panostaneet niin puitteisiin kuin palvelun tasoon ja osaavat huomioida asiakkaansa yksilöllisesti.

Hämeenlinnalainen Original Sokos Hotel Vaakuna palkittiin ensi kertaa.

Hotellipäällikkö Marika Haavisto iloitsee Suomen paras järvihotelli -tunnustuksesta.

-Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme uudistaneet Vanajaveden rannalla sijaitsevan hotellimme kaikki tilat. Viimeisin uudistus on kesällä avautunut Le Blason -ravintola, jonka myötä olemme voineet tarjota entistä laadukkaampia ravintolapalveluita asiakkaillemme.

-Kun tilat hotellihuoneista kokoustiloihin on saatu uudelle tasolle, välittyy henkilökuntamme innokkuus asiakaspalveluun entistä paremmin; haluamme olla parhaita. Tämä näkyy nyt myös asiakastyytyväisyydessä, joka nousi tänä vuonna erinomaiselle tasolle. Hienoa, että asiakkaiden tyytyväisyys vei Original Sokos Hotel Vaakunan tämän kansainvälisen kisan ehdokkaaksi ja palkinnoille asti.

Jyväskyläläinen Solo Sokos Hotel Paviljonki vastaanotti peräti kolme palkintoa; Suomen paras kaupunkihotelli , Suomen paras moderni luksushotelli sekä Pohjois-Euroopan paras designhotell

-Hotellimme tilat ovat ensiluokkaisia, mutta asiakastyytyväisyyden kokemus syntyy ensisijaisesti hyvän palvelun kautta. Meillä asiakaspalveluun suhtaudutaan intohimoisesti – se on suurella sydämellä tehtävää työtä. Henkilökuntamme ymmärtää ja arvostaa sekä oman että kollegoiden tekemän työn merkityksen, iloitsee hotellinjohtaja Hannu Nirkkonen .

-Tiimillämme on uskomaton kyky yllättää asiakkaat joka päivä, on kyse sitten merkkipäivän huomioimisesta tai erityistoiveista.

Tarina- ja designhotelli Solo Sokos Hotel Estoria palkittiin Viron paras designhotelli -tunnustuksella.

Kolme vuotta sitten avatun Estoria-hotellin jokainen huone kertoo vieraalleen oman tarinansa Virosta. Tarinoita syventävät maan parhaiden muotoilijoiden suunnittelemat kalusteet ja valaisimet. Design ulottuu hotellissa aamiaistarjoiluun asti: valikoima on suunniteltu yhteistyössä paikallisten ravitsemusasiantuntijoiden kanssa.

-Kun kiinnostavat kertomukset yhdistyvät laadukkaaseen muotoiluun ja yksilölliseen palveluun, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ylellisen hotellikokemuksen, toteaa hotellinjohtaja Klaus Ek .

The World Luxury Hotel Awards -raati arvioi kilpailussa mukana olevia hotelleja niiden innovatiivisuuden, designin, ravintolatarjonnan, palvelun laadun, teknologian hyödyntämisen, työtyytyväisyyden ja kestävän kehityksen pohjalta.