Silja Serenade jatkaa Helsinki-Riika -reitillä tammikuuhun 2021

Silja Serenade Riiassa. Kuva: Tallink Silja

Tallink Siljan kesän uutuus Helsinki-Riika -reitti osoittautui niin suosituksi suomalaisten matkailijoiden keskuudessa, että reittiä on päätetty jatkaa tammikuuhun 2021 saakka. Silja Serenade risteilee koko loppuvuoden Helsingistä Latvian Riikaan kolmesti viikossa keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin, sekä lisälähdöillä syyslomien aikana. Syksyn ensimmäinen risteily toteutetaan 30.8.2020 ja viimeinen lähtö Riiasta on 9.1.2021.

Uutuusreitti on otettu vastaan erittäin positiivisesti, ja monelle suomalaiselle Latvia ja Riika on ollut täysin uusi kohde. Palautteen mukaan asiakkaat ovat olleet keskimääräistä tyytyväisempiä kesän uutuusreittiin ja sille on toivottu jatkoa myös syksylle ja vuoden loppuun asti. Kesällä risteilyjä Riikaan tehtiin yhteensä 32 kertaa. Reitillä ehtii kesäkaudella matkustaa noin 60 000 asiakasta.

-Helsinki-Riika -reitti yhdellä upeimmista laivoistamme Silja Serenadella on ollut tämän kesän hittituote. Laiva on monelle matkailijalle tuttu ja turvallinen, kohde sen sijaan monelle vielä suhteellisen uusi. Päivä Riiassa -konsepti on toiminut erinomaisesti ja olemme saaneet valtavasti positiivista kiitosta uutuusreitistä. On hienoa päästä lanseeraamaan jatkoa tälle reitille Ruotsin matkustustilanteen ollessa vielä epäselvä, sanoo Tallink Siljan kaupallinen johtaja Marco Palmu.

Loppuvuodelle tehdyt Silja Serenaden matkavaraukset on mahdollista siirtää paikkatilanteen salliessa Helsinki-Riika -reitille. Tallink Siljan myyntipalvelu on asiakkaisiin yhteydessä.

Silja Symphony jatkaa tämän hetkisen suunnitelman mukaan omalla Helsinki-Tukholma -reitillään 17.8.2020 alkaen. Silja Serenadelle tehtyjä matkavarauksia on mahdollista siirtää paikkatilanteen salliessa myös Silja Symphonylle.