Silja Europa Pietariin kaksi kertaa kesällä 2020

Silja Europan risteilyt loppuvat toistaikseksi. Tallinkin muut alukset jatkavat liikennöintiä.

Tallink laajentaa kohdetarjontaansa kesällä 

Risteilylaiva Silja Europa tekee yhteensä yhdeksän erikoisristeilyä; neljä Visbyhyn, kaksi Riikaan, yksi Maarianhaminaan ja uutuutena kaksi risteilyä Pietariin. Lisäksi Isabelle-laiva risteilee Riiasta Visbyhyn.

Tallink on järjestänyt erikoisristeilyjä matkustajilleen vuodesta 2011 lähtien. Kesäkauden 2020 avaa uutuusreitti Helsingistä keväiseen Pietariin keskiviikkona 29.4.2020. Toinen Pietarin risteily toteutetaan maanantaina 1.6.2020.

– Aikaisempien vuosien erikoisristeilyt ovat olleet erittäin suosittuja ja pidettyjä, ja haluamme tarjota matkustajille jatkuvasti uusia elämyksiä. Olemme suunnitelleet erikoisristeilyä Pietariin jo pitkään, ja vihdoin aika on kypsä tämän toteutumiselle. Uskomme, että Pietarin risteilyt herättävät erittäin suuren kiinnostuksen, kertoo Tallink Silja Oy:n Head of Product Management Jani Mäkelä.

Silja Europa risteilee Helsingistä Visbyhyn sunnuntaisin 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8. Helsingistä Riikaan laiva risteilee sunnuntaina 28.6. ja tiistaina 11.8.

Risteily Helsingistä Tallinnan kautta Ahvenanmaalle Maarianhaminaan toteutetaan sunnuntaina 19.7. Ensimmäinen erikoisristeily tähän kotimaiseen kohteeseen tehtiin kesällä 2019.

Lisäksi Tallinkin Isabelle-laiva risteilee Riiasta Visbyhyn tiistaina 2.6. Myös Riika-Visby-reitti toteutetaan ensimmäistä kertaa kesällä 2020.

Kaikki erikoisristeilyt toteutetaan ”päivä kohteessa” -periaatteella. Matkustajat viettävät laivalla kaksi yötä ja perillä kohteessa yhden kokonaisen päivän.

Yhtiö tarjoaa myös suomalaisille musiikin ystäville mahdollisuuden osallistua Rammsteinin Tallinnan-konserttiin laivateitse 21.7.2020 muokkaamalla Silja Europan ja Star-lautan aikatauluja konsertin aikataulua mukaillen. Starin viimeinen vuoro Tallinnasta myöhäistetään lähtemään niin, että halukkaat pääsevät heti konsertin jälkeen takaisin Helsinkiin. Silja Europan aikataulua on muutettu niin, että se mahdollistaa konserttivierailun Suomesta ja konsertin jälkeen on mahdollista palata yöksi laivaan.

Kesän 2020 erikoisristeilyjen myynti alkaa tulevien kuukausien aikana. Ilmoitamme lipunmyynnin alkamisesta verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme ja kerromme samalla lisää risteilyihin liittyvistä käytännön asioista.