Seniorit saavat allennusta OnniBus.comilta

Yhtiö käynnistää nyt kokeilun, jossa yli 65-vuotiaat matkustavat 20 prosentin alennuksella.
-Erillisessä 7500 vastausta saaneessa asiakaskyselyssämme selvisi, että vastaajista senioreita oli peräti 29 prosenttia. Kysely herätti meidät ajattelemaan senioriasiakkaidemme tarpeita, toteaa OnniBus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala.

-Kun työ- ja opiskeluaikataulut eivät ohjaa ajankäyttöä, voi matkansa suunnitella vapaammin ja taloudellisemmin. Haluamme alkuperäisen toimintaperiaatteemme mukaisesti lisätä julkisten liikennevälineiden käyttöä. Alennus toimii kannustimena käyttää liikkumisessa vihreää vaihtoehtoa eli linja-autoa, perustelee Rantala.

-Pilotoimme erilaisia liiketoimintakonsepteja. Myös tämä on pilotti. Oleellista on, että mahdollisimman moni aktivoituu hyödyntämään etua, jotta saamme mahdollisimman paljon palautetta jatkokehittämisen tueksi, toteaa Rantala.

OnniBus.comin seniorialennus on pilotin aikana voimassa vain yhtiön verkkokaupan kautta ostetuille lipulle. Kokeilu kattaa alkuvaiheessa koko kaksikerrosbussien reittiverkoston. Alennus annetaan matkan hinnasta eli 1 euron varausmaksu säilyy ennallaan. Alennukseen ovat oikeutettuja kaikki 65 vuotta täyttäneet. Matkustajan on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistuksensa kuljettajalle lipuntarkastuksen yhteydessä. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjahintoihin.