Säännöllinen bussiliityntä Viking XPRS:lle!

Viking Line ja Matkapojat tarjoavat yhdessä laajennetun liityntäkuljetus-verkoston Helsinki–Tallinna-reitillä liikennöivälle Viking XPRS -laivalle. Liityntäliikenne kattaa merkittävän määrän paikkakuntia. Yhtiöiden yhteinen taival juontaa juurensa aina 1970-luvulle, jolloin Matkapojat ryhtyi kuljettamaan väkeä syrjäseuduilta Turun, Naantalin ja Helsingin satamiin.

Nyt tarjotaan tuhansille asiakkaille yli 700:lta paikkakunnalta ympäri Suomen vaivaton ja kätevä tapa matkustaa päiväristeilylle Tallinnaan, kylpylälomalle Viroon tai hotellilomalle Tallinnaan, Tarttoon, Pärnuun ja Riikaan.

-Olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme säännölliset ja kätevät, takuuliityntäkuljetukset Viking XPRS:lle ja sillä Tallinnaan. Viro on arvostettu matkakohde, jonka suosio on kasvussa nyt maan juhlavuonna. Viron nähtävyyksille ja kulttuuritapahtumille on kysyntää maantieteellisesti koko Suomessa.

-Me Viking Linella olemme aina pyrkineet huomioimaan asiakkaidemme tarpeet ja toivomukset sekä palvelemaan heitä mahdollisimman hyvin. Siksi otamme nyt askeleen eteenpäin Matkapojat-yhteistyössämme ja olemme varmoja, että säännöllisiä takuukuljetuksia mukavissa busseissa tullaan arvostamaan laajalti. Takuukuljetus tarkoittaa, että liityntävuoro ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta, sanoo Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.

Liityntäliikenne Viking XPRS -laivalle/-laivalta 28. maaliskuuta alkaen:

Keskiviikosta sunnuntaihin (heinäkuussa joka päivä)

Rauma – Turku – Salo – Lohja
Pori – Huittinen – Forssa – Karkkila – Vihti – Nummela
Kiikka – Sastamala – Tampere – Hämeenlinna – Riihimäki – Hyvinkää
Heinola – Lahti – Orimattila
Kouvola – Porvoo
Imatra – Lappeenranta – Hamina – Kotka – Loviisa

Lisäksi 1–2 päivänä viikossa (heinäkuussa 2–3 päivänä viikossa)

Jyväskylä, Savonlinna–Mikkeli, Kuopio ja Vaasa–Seinäjoki