Rooma on Tjäreborgin suosituin kaupunkilomakohde

Rooma on myös Tjärebor gin asiakkaidenkestosuosikki. Kuva: Jari Lappalainen

Kaupunkilomien kysyntä on Tjäreborgilla nyt korkeimmillaan, ja Rooma on asiakkaiden suosikkikohde. Myös Krakovan suosio on kasvanut viime vuosina suomalaisten keskuudessa, ja Krakovan-matkoja on varattu 13 % enemmän kuin samaan aikaan viime vuonna.

Tjäreborgin varaustilastojen mukaan suomalaiset haluavat vierailla mieluiten Roomassa, Barcelonassa ja Lontoossa. Nämä kaupungit ovat olleet jo usean vuoden ajan suomalaisten suosikkikohteita, joihin palataan yhä uudelleen.

Krakovan suosio kaupunkilomakohteena kasvaa

Suomalaiset ovat nyt innostuneet matkustamaan kaupunkilomalle Puolan suurimpiin kaupunkeihin kuuluvaan Krakovaan. Krakova houkuttelee matkailijoita upealla arkkitehtuurillaan ja mielenkiintoisilla nähtävyyksillään sekä kohtuullisella hintatasollaan. Krakovaa on myös kutsuttu yhdeksi Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Tjäreborgin suosituimmat kaupunkilomat tänä syksynä

1. Rooma
2. Barcelona
3. Lontoo
4. Budapest
5. Krakova
6. Pariisi
7. Nizza
8. Amsterdam
9. Riika
10. Berliini

-Tarjoamme matkoja yli 50 kaupunkilomakohteeseen ympäri maailman. Hotellivalikoimamme on laaja ja hotellit sijaitsevat aina keskeisellä paikalla, mikä on tärkeää kaupunkimatkailijalle. Tänä vuonna hotellitarjontamme on laajentunut sadoilla uusilla hotelleilla, sillä Thomas Cook Group -konserni, johon myös Tjäreborg kuuluu, on aloittanut strategisen yhteistyön Expedian kanssa. Siten voimme tarjota hotelleja jokaiseen makuun, kertoo Aura Soininen, Tjäreborgin viestintäpäällikkö.