Riika ja Visby Viking Linen uusia kohteita ensi kesänä

Riika ja Visby ovat Gabriellan risteilykohteita kesällä 2021. Kuva: Viking Line

Riika ja Visby  ovat M/S Gabriellan uudet kohteet tulevana kesänä 2021. Myös viime kesänä suuren suosion saanut Maarianhamina on jälleen mukana risteilyvalikoimassa.

Tuttuun tapaan tarjolla monenlaista ohjelmaa. Lisäksi risteilyjen yhteyteen voi varata monipuolista tekemistä kohdekaupungeissa. Esimerkiksi Riiassa on mahdollista osallistua kaupunkikierrokselle tai tehdä retki Jūrmalaan. Visbyssä ohjelmistoon kuuluu mm. retki iki-ihanaan Kneippbyn kesämaailmaan, jossa voi tavata Peppi Pitkätossun tai huvitella suuressa vesipuistossa. Riika ja Visby ovat olleet suomalaisten kestosuosikkeja pitkään.

– Olemme todella iloisia voidessamme kertoa hyviä uutisia. Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet uusia risteilykohteita. Kun ihmisten matkustamista ulkomaille todennäköisesti rajoitetaan myös tänä kesänä, laivamatkustaminen mahdollistaa ulkomaanmatkan tunnelmaa ja on samalla erittäin turvallista. Gabriella on tyylikäs laiva, jossa on ystävällinen suomalainen palvelu, kertoo Viking Linen myyntijohtaja Kaj Takolander.

Kevään mittaan yhtiö aikoo, nyt esiteltävien risteilyjen lisäksi, julkistaa muitakin uusia risteilykohteita.

– Luvassa on kesäksi muutama hauska yllätys, joten kannattaa pysytellä kuulolla, vihjaa Takolander.

Kaikilla Viking Linen laivoilla huolehditaan tarkkaan matkustajien turvallisuudesta. Risteilyille otetaan rajattu määrä matkustajia ja hygieniasta huolehditaan tiukkojen standardien mukaan. Kaikilla Viking Linen matkustaja-aluksilla ja terminaaleilla on My Care -menetelmän mukainen verifiointi, eli sertifioitu kyky hallita ja ehkäistä infektioriskejä kuten Covid-19-tartuntoja.