Qatar Airways tuo tulevaisuuden businessluokan

Vallankumouksellinen businesluokka Kööppenhaminan ja Dohan väliselle reitille toukokuun alussa

Luokasta löytyy alan ensimmäinen parisänky ja se antaa luksusmatkan käsitteelle aivan uuden ulottuvuuden. Qsuitessa on myös yksityisiä sviittejä.

Qatar Airwaysin palkittu businessluokka Qsuite saapuu Tanskaan Dohan ja Kööpenhaminan välisille lennoille 1.5.2019 alkaen. Kööpenhaminasta matkustavat saavat kokea businessluokassa aivan uudenlaista ensimmäisen luokan tasoista luksusta. Parisängyn lisäksi Qsuitessa on patentoitu quad seating -kokoonpano, jonka avulla matkustajat voivat luoda oman yksityisen tilansa ylellisessä ympäristössä.

Qsuite on Qatar Airwaysin patentoima. Niin parisänky kuin quad-seating -kokoonpanokin ovat alalla ainutlaatuisia. Irrotettavien paneelien avulla matkustajille voidaan luoda oma yksityinen tila. Neljässä keskimmäisessä istuimessa kollegat, ystävät ja perheet saavat oman yksityisen sviitin, jossa he voivat työskennellä, syödä ja seurustella. Nämä uudet toiminnot saavat aikaan aivan uudenlaisen, mukautettavan matkakokemuksen, jotta matkustajat voivat nauttia lennosta juuri omiin tarpeisiinsa sopivassa ympäristössä.

Qsuite on saatavilla matkustajille Kööpenhaminasta Qatar Airwaysin Boeing 777 -koneissa. Kööpenhaminan lisäksi Qsuite on tarjolla moniin muihin kohteisiin ympäri maailman, kuten Tukholmaan, Lontooseen, Pariisiin, New Yorkiin, Chicagoon, Shanghaihin ja Canberraan.

Aluksi Qsuite-lentoja on Kööpenhaminan ja Dohan välillä kolmesti viikossa. 1. kesäkuuta alkaen lentoja on päivittäin.

Qatar Airways on yksi maailman nopeimmin kasvavista lentoyhtiöistä. Sillä on yli 200 lentokonetta ja lentoja HIA:n (Hamad International Airport) kautta yli 160 kohteeseen ympäri maailman. Vuonna 2018 Qatar Airways paljasti nopean kasvusuunnitelmansa, johon kuuluu useita uusia kohteita, kuten Malesian Langkawi ja Vietnamin Da Nang.