Perille osti Matkakeisari.fi:n

Sami-Pekka Muttonen, Markus Laukkanen, Petteri Aho, Jari Laari Kuva: Juho Jääskeläinen

Perille Mobility Services osti Matkakeisarin, Suomen kattavin reittiopas ja matkahakupalvelu vahvistaa asemaansa

Suomen kattavinta matkustamisen hakupalvelua ja reittiopasta kehittävä Perille Mobility Services Oy vahvistaa asemaansa liikkumisen ekosysteemissä. Kotimaan julkisen liikenteen kokoavan Perille-palvelun taustalla oleva yritys on ostanut kaukoliikenteen bussi- ja junayhteyksiä vertailevan Matkakeisari.fi-palvelun. Sekä Perille-palvelu että Matkakeisari.fi jatkavat toimintaansa omalla brändillään. Yrityskaupan myötä ilmastoystävällinen liikkuminen on jatkossa entistä helpompaa erilaisille matkustajaryhmille.

Perille Mobility Services Oy lanseerasi vuonna 2016 Perille-palvelun, joka auttaa löytämään sopivimman julkisen liikenteen kyydin ja matkalipun niin Suomessa kuin suositulla Helsinki-Tallinna -reitillä.

Halu helpottaa julkisilla matkustamista innosti Parikkalasta lähtöisin olevan kaveriporukan kehittämään samaan aikaan bussi- ja junayhteyksiä vertailevan Matkakeisari.fi-palvelun. Vuonna 2019 Perille Mobility Services Oy:n rooli kotimaisessa liikkumisen ekosysteemissä vahvistuu entisestään, kun yritys julkisti ostaneensa suosituksi kasvaneen kaukoliikenteen hintavertailupalvelun Matkakeisari.fi:n. Perille ja Matkakeisari.fi palvelut jatkavat toimintaansa omalla brändillään.

-Kaupan myötä palvelemme entistä suurempaa asiakasjoukkoa, mikä vakiinnuttaa asemaamme markkinoilla. Kyseessä on myös teknisesti mielenkiintoinen askel, joka osoittaa, että yrityksemme kehittämällä alustalla on mahdollista pyörittää useita brändejä, Perille Mobility Services Oy:n toimitusjohtaja Olavi Paananen kertoo.

Yrityskaupan ansiosta erilaisia matkustajaryhmiä voidaan palvella entistä paremmin, kun molempien palveluiden ylläpito jatkuu. Matkustaja voi edelleen valita käyttöönsä parhaitensopivan palvelun.

-Meistä on hienoa, että Perille-tiimi näki Matkakeisari.fi-palvelun arvon ja investoi siihen. Nyt vastuu Matkakeisari.fi:n pyörittämisestä siirtyy taholle, joka vie palvelua vahvasti entistäkin parempaan suuntaan, sanoo Matkakeisari.fi:n toimitusjohtaja Jari Laari

Monipuolinen Perille ja simppeli Matkakeisari.fi

Reittiopasmainen ja vaativallekin mobiilikäyttäjälle sopiva Perille ja suoraviivaisen yksinkertainen Matkakeisari.fi auttavat erilaisia matkustajaryhmiä liikkumaan helpommin.

Perille-palvelussa sopivaa yhteyttä voi hakea osoitteesta toiseen pelkän paikkakunnan tai pysäkin sijaan. Palvelussa voi verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksien hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Omaan profiilin voi tallentaa hakuja, matkoja sekä maksutietoja. Tällä hetkellä Matkahuollon lippuja voi jo ostaa palvelun sisällä siirtymättä liikennöitsijän verkkokauppaan. Palvelu toimii maksuttomalla Perille-sovelluksella ja osoitteessa Perille.fi.

Jos matkustaja tietää reissaavansa joko bussilla tai junalla paikkakunnalta toiselle, edullisin lippu löytyy nopeasti osoitteesta Matkakeisari.fi. Selkeä ja yksinkertainen palvelu listaa paikkakuntien väliset bussi- ja junayhteydet, edullisimmat matkaliput ja nopeimmat yhteydet. Jatkossa myös Matkakeisari.fi:ssä voi ostaa Matkahuollon lippuja palvelun sisällä. Palvelu toimiiainoastaan selaimessa, eikä siitä ole saatavilla sovellusta.