Peik Martin TUIn myyntijohtajaksi

Peik Martin toimi aiemmin Finmatkojen maajohtajana Suomessa.

Peik Martinin rooli laajenee TUIn pohjoismaisessa organisaatiossa. Martin, joka on toiminut Finnmatkojen maajohtajana 2008-2012, on nimetty elokuusta alkaen TUIn pohjoismaiseksi myyntijohtajaksi.

Sales Director -rooli lisätään Martinin nykyiseen TUIn Director Transformation & Change -tehtävään. Urallaan hän on toiminut myös TUI Groupin CIO -roolissa vastaten digitaalisten myynti- ja lentoyhtiöiden alustojen kehittämisestä. Hänellä on runsaasti kokemusta monialaisesta johtajuudesta, teknologian muutoksesta, sekä pohjoismaisesta liiketoiminnasta.

-Koska TUIlla on vahva fokus digitaalisessa tekemisessä, emme olisi voineet löytää parempaa ehdokasta tehtävään. Peik Martin on osoittautunut loistavaksi kansainväliseksi johtajaksi, jolla on laaja tuntemus digitaalisesta myynnistä ja pohjoismaisista markkinoistamme, sanoo Alexander Huber, Managing Director, TUI in the Nordics.

-TUIn pohjoismainen myynti- ja digitaalinen tiimi tekee jo tällä hetkellä loistavaa työtä, omaksuen trendit aikaisessa vaiheessa ja kasvattaen asiakasmääriä kaikissa neljässä Pohjoismaassa. En malta odottaa, että pääsen käyttämään enemmän aikaani ensiluokkaisten asiakaskokemusten ja tulevaisuuden matkustamisen kehittämisessä, Peik Martin sanoo.