PAPERBOYO JÄTTÄÄ JÄLKENSÄ BARCELONAAN

Majoitusasiantuntija Hotels.com on yhdistänyt voimansa siluettitaiteilijan ja vaikuttajan Rich McCorin eli Paperboyon kanssa juhlistaakseen Barcelonaa kuvasarjan muodossa.

Paperboyo tuo turistien suosikkikaupunkiin uutta ulottuvuutta päästämällä paperisiluettinsa irti ympäri Barcelonaa: ne villitsevät yleisöä Barcelonan maratonilla, nauttivat auringosta Barcelonan uimarannalla sekä ihailevat maisemia Barceló Ravalilta ja Meliá Barcelona Sky Hotelilta.

Nykytaiteen pääkaupungiksikin tituleerattu, Sagrada Familiasta kuuluisa Barcelona on aina kulkenut designin kärjessä. Barcelona sykkii arkkitehtuuria ja huokuu kulttuuria. Ei siis mikään ihme, että viimeisin yli viiteen miljoonaan Twitter-viestiin perustunut #TravelBrag-tutkimus* osoitti nykytaiteen olevan yksi kehuskelluimmista aiheista Barcelonan sosiaalisessa mediassa.

Paperboyo kertoi yhteistyöstä seuraavasti: “Olen aina halunnut valokuvata Barcelonaa sen rikkaan design-kulttuurin vuoksi. Kaupungissa on todella ikonisia maisemia, kuten goottilaiskorttelit, salaiset hiekkarannat ja kattobaarit. Rakastan katsoa asioita uudesta näkökulmasta, joten on ollut upeaa tehdä yhteistyötä Hotels.comin kanssa, päästää luovuus valloilleen ja puhaltaa tunnettuihin maamerkkeihin uutta elämää omalla tyylilläni. Oli niin paljon eri alueita, joista valita, että olisi ollut ihme, jos en olisi inspiroitunut kaupungin tarjonnasta.”

Valokuvat ovat nähtävissä sekä Hotels.comin että Paperboyon Instagram-tileillä.