OnniBus.comilta uusi notkeampi mobiilisovellus

OnniBus.com on julkaissut uuden mobiilisovelluksen, jolla matkalipun hankinta käy nyt entistä nopeammin ja helpommin. Verkkoalustojen kehitys ja käytettävyyden parantaminen kuuluvat verkkokauppapohjaisen yrityksen ydinstrategiaan.

-Meidät palkittiin Asiakkuusindeksi-tutkimuksessa parhaana matkailualan toimijana asiakaskokemuksen perusteella jo kolmantena vuotena peräkkäin. Keskimäärin 60 % verkkokaupan kautta tehdyista ostoksista tehdään mobiililaitteella, ja näiden matkustajien arjen sujuvoittaminen on meille äärimmäisen tärkeää, OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke pohjustaa.

Matkan varaaminen käy käden käänteessä, sillä reitin ja lähtöpäivän hakutoiminto sekä istumapaikkavaraus on hiottu entistä sujuvammaksi. Myös maksuprosessi nopeutuu, sillä sovellukseen kertaalleen syötetyt maksukortin tiedot säilyvät muistissa. Uusien matkojen maksaminen onnistuu yhdellä napin painalluksella. Kaikki matkaliput löytyvät samasta paikasta Minun lippuni -sivulta, josta niiden näyttäminen kuljettajalle onnistuu nyt ilman nettiyhteyttäkin. Sovelluksen kautta ostetut matkaliput saa maaliskuun loppuun saakka ilman varausmaksua.

Aktiivimatkustajat mukana sovelluksen testauksessa

Asiakaslähtöisyys sovelluksen kehityksessä näkyy konkreettisesti lopputuloksessa. OnniBus.com antoi sovelluksen aktiivimatkustajiensa testattavaksi, ja kyselytutkimuksen tulokset olivat kannustavia. 91 % heistä vastasi, että aikoo käyttää sovellusta jatkossakin ja 84 % suosittelisi sitä erittäin tai melko todennäköisesti myös kaverille. 80 % testaajista koki, että sovellus vastasi heidän odotuksiaan.

-Saimme erittäin arvokkaita kehitysideoita testaajilta tulevaisuutta varten. Jatkamme sovelluksen ja uusien toiminnallisuuksien kehittämistä, ja niitä julkaistaan lähitulevaisuudessa, Helke kertoo.

-Sovelluksemme kehitys on ollut alusta alkaen asiakaslähtöistä. Asiakaspalvelumme vastaanottaa päivittäin useita kymmeniä yhteydenottoja esimerkiksi pysäkkien sijainneista. Halusimme helpottaa pysäkille liikkumista siten, että pysäkin kuvaketta painamalla sen tarkan sijainnin pääsee näkemään karttasovelluksessa ja navigointi paikan päälle helpottuu merkittävästi, hän jatkaa.

Android- ja iOS-laitteille Google Play -kaupasta tai App Storesta ladattava OnniBus.com-sovellus on saatavilla maksutta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.