OnniBus.comin ja Matkahuollon lippuyhteistyö valtakunnalliseksi

OnniBus.com laajentaa Matkahuollon lipunmyyntiyhteistyötä 9.4.2018 alkaen
Maksutapa laajentuu nyt myös käteiseen Matkahuollon toimipisteverkostoissa

OnniBus.com avasi viime vuonna lipunmyynnin Matkahuollon toimipisteisiin reiteille Helsinkiin, Turkuun, Hämeenlinnaan ja Tampereelle. Tässä yhteydessä asiakkaiden maksutapa laajeni myös käteiseen.

-Lipunmyyntiyhteistyö Matkahuollon kanssa on ollut erittäin onnistunut ja olemme saaneet kiitosta niiltä asiakkailta, jotka erityisesti suosivat käteisen käyttöä. Matkahuollon toimipisteet koostavat Suomen kattavimman lipunmyyntiverkoston ja siksi yhteistyön laajentaminen valtakunnalliseksi tuntui luonnolliselta ratkaisulta, kommentoi OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke.

Matkahuollolla on valtakunnallisesti yli 2000 toimipistettä ja suuressa osassa niistä voi jatkossa ostaa OnniBus.comin matkalippuja. Tämä helpottaa asiakkaiden asioimista merkittävästi, sillä toimipisteet sijaitsevat pääosin linja-autoasemien yhteydessä. Matkahuollon toimipisteillä lipunostoon käyvät sekä käteis- että korttimaksu.

OnniBus.com julkaisi viime viikolla kesän matkat myyntiin ja matkavarauksia voi tehdä nyt 12.8.2018 myös Matkahuollon toimipisteissä.