Norwegianin ykkössuosikki heinäkuussa on Malaga

Espanjan kohteet ovat vahvasti Norwegianin suosikkikohteiden listalla 

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö ja maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö Norwegian lentää kaikkiaan noin 40 kohteeseen suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kymmenen suosituimman kohteen listalla on heinäkuussa peräti neljä Espanjan kohdetta.

Heinäkuu on vilkkain kesälomakuukausi Suomessa ja kesälomamatkoja tehdään ahkerasti myös lentäen. Norwegianin suosituin kohde Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla on Malaga. Listan kakkoseksi on kiilannut Lontoo. Alicanten ja Barcelonan jälkeen viidenneksi suosituin kohde on Krakova, jonne Norwegian aloitti suorat lennot viime vuonna. Krakovan jälkeen listalla seuraavana on taas kohde Espanjassa, Palma de Mallorca.

– Espanja on suomalaisten kestosuosikki ja suomalaiset matkustajat arvostavat Norwegianin edullisia hintoja, nykyaikaisia ja polttoainetehokkaita koneita sekä hyviä yhteyksiä Espanjaan. Norwegianista onkin tullut suurin lentoyhtiö Suomen ja Espanjan välisillä lennoilla samoin kuin Espanjan ja muiden Pohjoismaiden välillä, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Charlotte Holmbergh Jacobsson kertoo, että varauksia tehdään yhä myöhemmässä vaiheessa myös kesälomamatkoille ja myös Norwegianilla on vielä tarjolla lentoja edullisilla hinnoilla useimpiin kohteisiin. Hyviä tarjouksia on voi etsiä koko kesän osoitteessa norwegian.com.

Kymmenen suosituimman listan muut neljä kohdetta Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla ovat Split, Rooma, Nizza ja Pariisi.

Norwegianin TOP10-kohdetta heinäkuussa 2019:

Malaga
Lontoo
Alicante
Barcelona
Krakova
Palma de Mallorca
Split
Rooma
Nizza
Pariisi