Norwegianin Wi-Fi jopa lähtöportilta alkaen!

Norwegianin WiFi on käytössä entistä pitempään.

Norwegian oli vuonna 2011 ensimmäinen lentoyhtiö maailmassa, joka tarjosi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden lennoilla. Nyt yhtiö lanseeraa Gate-to-Gate-yhteyden. Se tarkoittaa, että matkustajilla on mahdollisuus kirjautua langattomaan verkkoon heti, kun he nousevat koneeseen.

Tähän saakka lentokoneen on pitänyt saavuttaa vähintään 10 000 jalan korkeus ennen kuin Wi-Fi-yhteys toimii. Gate-to-Gate-yhteydellä matkustajien on mahdollista kirjautua koneen Wi-Fi-verkkoon heti, kun he ovat omalla paikallaan koneessa. Yhteys säilyy aina siihen saakka, kun he astuvat määränpäässään ulos koneesta.

– Tiedämme, kuinka tärkeä Internet-yhteys on asiakkaillemme. Aivan viime aikoihin saakka lennot olivat ikään kuin tunnin mittainen musta aukko ilman Internet-yhteyttä. Nyt Norwegian tekee mahdolliseksi kirjautua nettiin heti koneeseen nousun jälkeen aina siihen saakka, kunnes koneesta astutaan ulos. Lanseerasimme ilmaisen Wi-Fi-yhteyden lennoillamme vuonna 2011 ja sen jälkeen miljoonat asiakkaat ovat surffanneet lennon aikana netissä. Odotammekin innolla, että voimme tarjota uuden Gate-to-Gate-kokemuksen matkustajillemme osana jatkuvaa työtämme matkustuskokemuksen kehittämiseksi, sanoo Norwegianin asiakas- ja digijohtaja Kurt Simonsen.

Portilta portille -yhteys on saatavilla kaikissa Norwegianin koneissa – sekä lyhyen matkan reiteillä että kaukoreiteillä. Joillakin lentoasemilla Gate-to-Gate-yhteys ei ole sallittu, kuten Madridissa, Barcelonassa, Zürichissä ja Lissabonissa.

Norwegianin WiFi

2011: Norwegianista tuli lennonaikaisen Internetin pioneeri ja kaikkien aikojen ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden Euroopan reiteillä. Hieman myöhemmin yhtiö lanseerasi Video On Demand -palvelun, joka mahdollistaa Euroopan reiteillä yhteyden Norwegianin online-viihdejärjestelmään matkustajien omilla päätelaitteilla.

2015: Norwegian on ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjoaa suorat TV-lähetykset Euroopan reiteillään.

Tammikuu 2019: Norwegian aloittaa Wi-Fi-yhteyden asentamisen yhtiön kaukolentolaivaston Dreamlinereihin.

Helmikuu 2019: Norwegian lanseeraa uuden nopean lennonaikaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa lentokoneissaan. Nopea Wi-Fi-yhteys mahdollistaa musiikin suoratoiston, elokuvien ja sarjojen katselun suoraan matkustajien omilta päätelaitteilta.

Kesäkuu2019: Norwegian lanseeraa Gate-to-Gate-yhteyden, joka mahdollistaa Wi-Fi-yhteyden koneeseen noususta määränpäähän saakka – ilman, että pitää odottaa aiempaan tapaan lentokoneen nousua 10 000 jalkaan.