Norwegianin syyslomasuosikit, kärjessä Malaga

 Kaupunkikohteet vetävät puoleensa

Norwegianin syysloman suosikkikohteet ovat mielenkiintoinen sekoitus perinteisiä suosikkikohteita, mutta mukaan mahtuu myös uudempia tuttavuuksia. Suosikkilistan perusteella näyttää, että Suomesta Norwegianilla lentävät matkustajat suuntaavat kaupunkikohteisiin.

Norwegianin syyslomasuosikkilistan kärkikolmikko on tänä vuonna Malaga, Alicante ja uusimpana Ateena. Kaikille kärkikolmikon kohteille ominaista on, että ne tarjoavat loistavat puitteet kaupunkilomailulle, mutta monet jatkavat näistä kohteista myös alueilla oleviin rantalomakohteisiin.

– Vaikka lämpötilat tämän vuoden kärkikohteissa alkavat laskea lokakuussa, valoa ja lämpöä riittää ihan toisella tavalla kuin lokakuisessa Suomessa, toteaa Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Seuraavina listalla olevia Barcelonaa, Roomaa ja kiinnostusta kasvattavaa Krakovaa voisi kuvailla ihanteellisiksi kulttuurikohteiksi.

– Toki kaupungit tarjoavat paljon muutakin monipuolisista ruokaelämyksistä hyviin ostosmahdollisuuksiin, mutta kaikissa näissä kaupungeissa kannattaa varata aikaa myös kulttuurielämyksiin, suosittelee Holmbergh Jacobsson.

– Lontoossa tarjonta matkailijoille on niin mittavaa, että monet valitsevat Lontoon matkalleen erillisen teeman. Vajaan kolmen tunnin lento on todella kätevä myös viikonloppumatkoille tai muutaman päivän pikavisiitille. Valitse seuraavan Lontoon reissun teemaksi vaikka puistot tai pubit, vinkkaa Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Nizza, Palma de Mallorca ja yksi uusista tulokkaista Split ovat kaikki idyllisiä kaupunkikohteita, joissa liikkuminen on helppoa. Kaikissa näissä kohteissa on viihtyisät rantabulevardit ja miellyttävä ilmasto myös lokakuussa, jolloin lämpötilat voivat hyvinkin kohota yli 20 asteeseen. Kaupungit lähiympäristöineen ovat erityisen ihanteellisia myös pienten lasten kanssa matkustaville

Norwegianin suosikkikohteet Helsingistä lähtevillä suorilla lennoilla tämän vuoden syyslomalla

Malaga
Alicante
Ateena
Barcelona
Rooma
Krakova
Lontoo
Nizza
Palma de Mallorca
Split

Norwegian lentää kaikkiin suosikkikohteisiin suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta mukavilla, nykyaikaisilla ja polttoainetehokkailla lentokoneilla. Tärkein yksittäinen tekijä, jonka lentoyhtiö voi tehdä jo nyt päästöjen vähentämiseksi, on lentää uusilla ja ympäristöystävällisillä lentokoneilla.