Norwegianin suosituimmat pääsiäiskohteet

Keväiset kaupunkikohteet houkuttelevat Norwegianin matkustajia tänä pääsiäisenä

Norwegian listasi tämän vuoden pääsiäisen kymmenen suosituinta kohdetta Euroopassa sekä viisi suosituinta kaukolentokohdetta Helsingistä lähtevillä lennoilla. Euroopan kohteiden listalla erityisesti keväiset kaupunkikohteet houkuttelevat Norwegianin matkustajia. Kymmenestä suosikkikohteesta neljä on aitoja kaupunkikohteita. Kaukolentokohteiden ykkönen on Orlando.

Tämän vuoden pääsiäisen myöhäisen ajankohta ansiosta monissa eteläisen Euroopan kohteista kevät on jo pitkällä. Pääsiäisen pyhät tarjoavat mahdollisuuden pitkään viikonloppuun, mutta muutamilla ylimääräisillä vapaapäivillä pääsiäisviikot tarjoavat mahdollisuuden myös pidempään lomailuun.

– Norwegianilla on useita suoria reittejä Helsingistä Espanjan kohteisiin. Suosituin niistä on Malaga, jonne lennämme jopa 2–3 kertaa päivässä kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin vahvuuksia ovat uusi ympäristöystävällinen lentolaivasto, edulliset lennot ja yli 150 kohteen reittiverkosto ympäri maailmaa.

Kymmenen pääsiäisen ajan suosituimman kohteen joukossa ovat Lontoo kolmannella sijalla, Rooma seitsemännellä sijalla, Krakova yhdeksännellä sijalla ja Pariisi kymmenennellä sijalla. Loput kuusi kohdetta suosikkilistalla ovat Malaga, Alicante, Barcelona, Palma de Mallorca, Split ja Nizza, jotka tarjoavat mahdollisuuden sekä kaupunki- että rantalomailuun.

Norwegianin kaukokohteiden suosio kasvaa jatkuvasti Helsingistä lähtevillä lennoilla. Kaukokohteisiin on kätevää lentää yhdellä vaihdolla esimerkiksi Tukholman, Oslon tai Lontoon Gatwickin kautta. Viisi suosituinta kaukokohdetta pääsiäisen aikaan ovat Orlando, New York, Los Angeles, Oakland San Francisco ja Fort Lauderdale/Miami Helsingistä lähtevillä lennoilla.

-Kansainvälinen ympäristöinstituutti ICCT on nimennyt Norwegianin vihreimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lennämme Atlantin yli noin 33 prosenttia polttoainetehokkaammin kuin alalla keskimäärin, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta Euroopassa Helsingistä lähtevillä lennoilla pääsiäisen aikaan:

 

1. Malaga

2. Alicante

3. Lontoo

4. Barcelona

5. Palma de Mallorca

6. Split (Kroatia)

7. Rooma

8. Nizza

9. Krakova

10. Pariisi

Norwegianin viisi suosituinta kaukokohdetta pääsiäisen aikaan Helsingistä lähtevillä lennoilla:

Orlando
New York
Los Angeles
Oakland San Francisco
Fort Lauderdale/Miami