Norwegianin matkustajat suosivat hiihtolomalla Espanjaa

Espanja on Norwegianin asiakkaiden suosikki talvilomalla. Kuva: Jørgen Syversen

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö, Norwegian, listasi hiihtolomaviikon suosituimmat kohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla. Norwegianin matkustajat suosivat hiihtolomalla Espanjaa

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö, Norwegian, listasi hiihtolomaviikon suosituimmat kohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla. Puolet kymmenestä suosituimmasta kohteesta on Espanjassa. Viiden suosituimman kohteen listan neljän kärki on Espanjan kohteilla.

Espanja on yksi suomalaisten suosituimmista lomakohteista ympäri vuoden. Erityisesti talvikuukausina Espanjan kohteet houkuttelevat miellyttävällä ilmastollaan. Ne tarjoavat kaivattua lämpöä ja valoa talven pimeimpään aikaan. Tänä vuonna Etelä-Suomen hiihtolomaviikon ykköskohde on Malaga, jota seuraavat Las Palmas, Alicante ja Teneriffa. Kymmenen suosituimman listalle mahtuu myös Barcelona.

– Muut kymmenen suosituimman kohteen listalla olevat kohteet ovat puhdasverisiä kaupunkikohteita, joihin kaikkiin on lyhyt lentomatka. Ne sopivat siten erinomaisesti myös muutaman päivän lomamatkaan, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Tukholma nousi tänä vuonna viidenneksi suosituimmaksi kohteeksi ja muut kymmenen suosituimman kohteen listalla olevat kaupungit ovat Lontoo, Rooma, Oslo ja Krakova. Nopeasti suosiotaan on kasvattanut erityisesti historialtaan ja kulttuuriltaan kiehtova Krakova, jonne Norwegian aloitti lennot viime syksynä.

Tämän vuoden hiihtolomalla Norwegian tarjoaa matkustajilleen entistäkin parempaa palvelua, sillä yhtiö ilmoitti hiljattain parantavansa matkustajakokemusta uudella ja paremmalla WiFi-palvelulla lyhyen matkan laivastossaan. Uudistuksen jälkeen matkustajat voivat valita kolmesta Wi-Fi-vaihtoehdosta: SURF, SOCIAL+SURF tai STREAM+SURF. SURF on edelleen ilmainen kaikille matkustajille. Parempi Wi-Fi-palvelu on saatavilla jo hiihtolomalaisille useimmilla Norwegianin lennoilla Euroopassa.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta Helsinki-Vantaan lentoasemalta viikolla 8

1. Malaga

2. Las Palmas

3. Alicante

4. Teneriffa

5. Arlanda (Tukholma)

6. Lontoo Gatwick

7. Rooma

8. Oslo

9. Barcelona

10. Krakova