Norwegianin joulu – lämpöä haetaan ja aurinkoa

Norwegianin yksikkötuotot reippaassa kasvussa. Kuva: Jørgen-Syversen.jpg

Norwegian on listannut suomalaisten suosikkikohteet joulun ja uudenvuoden ympärillä. Vaikka kymmenen suosituimman kohteen listalla on myös kaupunkikohteita, osoittaa lista selvästi, että suomalaiset lähtevät etsimään aurinkoa ja lämpöä keskitalven pimeimpään aikaan.

Norwegianin suosituin kohde joulun ja vuodenvaihteen ympärillä on vakiosuosikki Lontoo. Kymmenen suosituimman kohteen listalla puolet kohteista on Espanjassa.

– Lontoon suosiota lentokohteenamme lisää se, että monet ovat löytäneet kätevät vaihtoyhteytemme Lontoon kautta niin muualle Eurooppaan kuin Atlantin yli Pohjois-Amerikkaan ja uusimpana Buenos Airesiin Argentiinassa, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Kymmenen suosituimman kohteen listalle mahtuvat myös pohjoismaiset pääkaupungit Tukholma, Oslo ja Kööpenhamina. Kymmenen suosituimman kohteen listalla on kuitenkin kuusi kohdetta, joissa valoa ja lämpöä riittää myös talvikuukausina.

Espanja on yksi suomalaisten suosikeista ympäri vuoden. Loppuvuoden kymmenen suosituimman kohteen listalla on peräti viisi Espanjan kohdetta – Malaga, Las Palmas, Teneriffa, Alicante ja Barcelona. Lisäksi kymmenen suosituimman kohteen listalle mahtuu Dubai, jossa joululomallakin tarjolla on takuuvarma auringonpaiste upeine rantoineen.

Norwegianin 10 suosituinta joululomakohdetta Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla

1. Lontoo

2. Malaga

3. Tukholma

4. Las Palmas

5. Teneriffa

6. Alicante

7. Oslo

8. Kööpenhamina

9. Dubai

10. Barcelona

Norwegian kehittää jatkuvasti reittiverkostoaan Suomesta. Yhtiö on tänä vuonna lanseerannut kuusi uutta reittiä Helsingistä sekä kasvattanut kapasiteettiaan merkittävästi useisiin kohteisiin.

– Norwegianin vuonna 2018 lanseeraamat reitit Helsinki-Vantaan lentoasemalta ovat Krakova, Agadir, Tel Aviv, Gdansk, Pisa ja Tivat. Olemme iloisia, että suomalaiset matkustajat arvostavat joustavia ja edullisia lentojamme upouusilla ja energiatehokkailla lentokoneillamme. Uudet reittiavauksemme saavat aina innokkaan vastaanoton, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.