Norwegian tiedottaa – päivitettyä tietoa lennoista

Norwegian tekee kaikkensa huolehtiakseen matkustajista, joihin liikennöinnin keskeytys toistaiseksi yhtiön Boeing 737 MAX -koneilla vaikuttaa. Lentoja yhdistetään, lentolaivastoa kohdennetaan uudelleen ja matkustajille varataan lentoja muille lähdöille.

Norwegian on työskennellyt vuorokauden ympäri löytääkseen vaihtoehtoja matkustajille, joita lentojen muutokset koskevat. Teemme kaikkemme, jotta voimme auttaa parhaalla mahdollisella tavalla matkustajia, joita tilanne koskee, ja jotta vaikutukset jäävät mahdollisimman vähäisiksi. Tänään keskiviikkona suurin osa matkustajista on saanut apua. Teemme jatkuvasti töitä, jotta löydämme hyvän vaihtoehdon niille, joille ei ole vielä tehty uutta varausta.

Kaikkiin matkustajiin, joihin tilanne vaikuttaa, ollaan yhteydessä suoraan tekstiviestillä. On tärkeää, että kaikkien muiden matkustajien osalta tilanne on normaali. Yhdistämme lentoja, mikä merkitsee, että useimmat, joita tilanne koskee, saavat uuden lähtöajan samana päivänä. Tarkempia tietoja lennoista saa kotisivuiltamme kohdasta ”Lennon tila”. Matkustajat voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä meihin chatissä, sosiaalisessa mediassa tai soittamalla numeroon +47 2149 0015.