Norwegian parantaa kesäkauden 2023 tarjontaa

Norwegian parantaa vuoden 2023 kesäaikataulun keskeiset elementit. Morwegian keskittyy pohjoismaisiin markkinoihin ja parannettu tarjonta suosittuihin kaupunki- ja rantakohteisiin eri puolille Eurooppaa. Osana maaliskuusta lokakuuhun 2023 ulottuvaa ohjelmaa Norwegian on aloittanut 239 reitin myynnin.

– Meillä on ilo esitellä tulevan kesäkauden lentoaikataulumme. Uusi aikataulu vahvistaa osaltaan asemaamme Pohjoismaiden johtavana lentoyhtiönä, jolla on useita tiheästi liikennöityjä reittejä eri Pohjoismaissa, niiden välillä ja suosittuihin kohteisiin eri puolilla Eurooppaa. Odotamme innolla hyvää ja vilkasta kesäkautta ja sitä, että pääsemme toivottamaan matkustajamme tervetulleiksi lennoille, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Parin viime vuoden aikana Norwegian on vähitellen kasvattanut laivastoaan, kun lentomatkustamisen kysyntä on palannut. Norwegian aikoo liikennöidä 85 lentokonetta kesällä 2023, mikä merkitsee 15 lentokoneen lisäystä kesäkauteen 2022 verrattuna. Näin Norwegian voi tarjota enemmän lähtöjä suosituimmilla reiteillä, mikä antaa asiakkaille entistä enemmän joustavuutta matkojen suunnitteluun.

– Olen iloinen siitä, että olemme pystyneet asteittain lisäämään kapasiteettiamme vastaamaan markkinoiden kysyntää. Tulevan kesäkauden aikana aiomme lisätä kapasiteettia entisestään matkustajiemme hyödyksi, Geir Karlsen sanoo.

Kesäkaudelle 2023 Norwegian parantaa tarjontaa julkaisemalla 17 kohdetta suorilla lennoilla Helsingistä muun muassa Kreikkaan, Espanjaan, Italiaan, Bulgariaan, Kyprokselle, Kroatiaan ja Montenegroon.