Norwegian lanseeraa nopean WiFi-yhteyden Euroopan reiteillä.

Norwegian on aloittanut nopean WiFi-yhteyden asentamisen yhtiön lyhyen matkan Boeing 737-800 -koneisiin. Norwegian tarjoaa jo nyt ilmaisen WiFin Euroopan reiteillä, mutta uusi palvelu mahdollistaa musiikin, elokuvien ja tv-sarjojen suoratoiston. Lähes kaikissa yhtiön Euroopan reittiverkoston koneissa tulee jo helmikuun loppuun mennessä olemaan tarjolla parannettu WiFi-palvelu.

Norwegianin matkustajilla on nyt entistäkin enemmän, mitä odottaa: yhtiö tulee asentamaan nopean WiFi-yhteyden lyhyen matkan Boeing 737-800 -koneisiinsa. Norwegianin Euroopan lentojen matkustajat saavat siten mahdollisuuden striimata musiikkia, elokuvia ja tv-sarjoja lennoilla. Yhtiö tarjoaa jo nyt ilmaisen WiFi-yhteyden Euroopan reiteillä.

– Teemme jatkuvasti töitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja olemme ylpeitä, että voimme tarjota nopean WiFi-yhteyden Euroopan reiteillämme. Tiedämme, kuinka tärkeä verkkoyhteys on matkustajillemme, joten uskomme, että he tulevat arvostamaan tätä. Siitä lähtien, kun vuonna 2011 toimme ilmaisen WiFin lennoillemme Euroopassa, ovat useat miljoonat asiakkaat surffanneet lennoillamme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Helga Bollmann Leknes.

Kolme WiFi-vaihtoehtoa

Norwegianin matkustajat voivat valita kolmesta WiFi-vaihtoehdosta:
1) SURF on ilmainen ja mahdollistaa surffauksen netissä samoin kuin viestien ja sähköpostien lähetyksen.

2) SOCIAL+SURF on nopea WiFi-yhteys, joka mahdollistaa nopeamman kirjautumisen verkkoon ja pääsyn kaikkiin sosiaalisen median kanaviin. *SOCIAL+SURF maksaa 5 euroa.

3) STREAM+SURF on nopea WiFi-yhteys, joka mahdollistaa surffauksen ja sosiaalisen median päivitysten lisäksi myös musiikin, elokuvien ja tv-sarjojen striimauksen. *STREAM+SURF maksaa 12 euroa.

* 5 ja 12 euron hinnat ovat laitekohtaisia ja ne ovat voimassa testijakson ajan.