Norwegian kuljettaa eniten Espanjaan

Norwegian on nyt lentoyhtiö, joka kuljettaa eniten matkustajia kaikkien Pohjoismaiden ja Espanjan välillä.

Norwegianin markkinaosuus Espanjan ja Pohjoismaiden välisistä lennoista on 43 prosenttia. Yhtiö kuljettaa enemmän matkustajia kuin mikään muu lentoyhtiö Espanjan ja Suomen, Espanjan ja Ruotsin, Espanjan ja Norjan, Espanjan ja Tanskan sekä Espanjan ja Islannin välillä.

– Norwegian aloitti lennot Espanjaan jo vuonna 2003 ja yhtiö on jatkuvasti vahvistanut asemaansa siellä, mitä sekä pohjoismaiset että espanjalaiset matkustajat arvostavat. Tänä kesänä tarjoamme 65 reittiä Espanjan ja Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan sekä Islannin välillä, mikä on enemmän kuin mikään muu lentoyhtiö. Seikkailunhaluiset matkustajat, jotka haluavat kokea Espanjan lomallaan enemmän kuin yhden kohteen, voivat lentää Norwegianilla myös Espanjan sisäisiä lentoja. Ne, jotka eivät ole vielä varanneet kesälomamatkaa, voivat tehdä edelleen todella hyviä lentolöytöjä Espanjaan, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Helga Bollmann Leknes.

Norwegianin lennot Suomen ja Espanjan välillä

Yhteensä lähes 800 000 matkustajaa on lentänyt Norwegianilla viimeisen 12 kuukauden aikana Espanjan ja Suomen välillä, mikä vastaa 43 prosentin markkinaosuutta myös Espanjan ja Suomen välisistä lennoista.

– Espanja on yksi suomalaisten suosikkikohteista ympäri vuoden. Norwegian haluaa tarjota jatkossakin hyviä yhteyksiä Suomen ja Espanjan välillä, sanoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegian lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta ympäri vuoden Alicanteen, Barcelonaan, Malagaan ja Palma de Mallorcalle sekä talvikaudella Las Palmasiin (Gran Canaria) ja Teneriffalle.

Oulun lentoasemalta Norwegian lentää talvikaudella Kanariansaarille Las Palmasiin (Gran Canaria) ja Teneriffalle.

 

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,8 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.