Norwegian Euroopan paras halpalentoyhtiö jo viidennen kerran

Norwegian sai jo viidennen kerran peräkkäin arvostetun tunnustuksen.

World Travel Awards, yksi matkailualan arvostetuimmista tunnustuksista, on nimennyt Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi vuonna 2019. Europe’s Leading Low-Cost Airline 2019 -palkinto jaettiin Norwegianille myöhään eilen illalla World Travel Awards -palkintogaalassa Madeiralla.

Konsernijohtaja kiittää asiakkaita

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on äänestetty Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi jo viidennen kerran peräkkäin. Tämä heijastaa jälleen kerran selkeästi 11 000 työntekijämme omistautumista ja sitoutumista. Tunnustus osoittaa, että matkustajat maailmanlaajuisesti arvostavat edullisia hintoja, ystävällistä palvelua ja uusia ympäristöystävällisiä lentokoneita. Haluamme kiittää sekä asiakkaitamme että alan muita toimijoita, jotka ovat taas kerran antaneet äänensä Norwegianille, sanoi Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

– Norwegian on osoittanut kykynsä tarjota jatkuvasti erinomaista palvelua voittamalla Europe’s Leading Low-Cost Airline -tunnustuksen jo viidentenä peräkkäisenä vuotena. Norwegianin vuosia jatkunut kasvu sekä lyhyen matkan lennoilla että kaukolennoilla edustaa World Travel Awardsin missiota rikkoa matkailun huippuosaamisen rajoja, sanoi World Travel Awardsin pääjohtaja ja perustaja Graham E. Cooke.

Ensimmäisenä halpalentoyhtiönä ilmainen Wi-Fi

Norwegianista tuli aiemmin tänä vuonna ensimmäinen halpalentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaukolennoilla. Matkustajilla on mahdollisuus säilyttää yhteydet ilmaisen tai paremman ja nopeamman Wi-Fi-yhteyden avulla Norwegianin Boeing 787-9 Dreamlinereissa. Yli puolessa Norwegianin 787-9 Dreamliner -laivaston koneista tulee olemaan lennonaikaiset yhteydet vuoteen 2020 mennessä.

Norwegian on lanseerannut monia reittejä tänä vuonna mukaan lukien lennot Lontoon ja Rio de Janeiron välillä sekä lennot Dublinin ja Hamilton/Toronton välillä. Yhtiö on tänä vuonna laseerannut myös lennot Lontoon ja San Franciscon, Lontoon ja Miamin, Rooman ja Bostonin sekä Madridin ja Bostonin välillä. Suomessa uusia reittiavauksia ovat tänä vuonna olleet lennot Helsinki-Vantaan ja Pisan (Italia) sekä Helsinki-Vantaan ja Tivatin (Montenegro) välillä.

World Travel Awards

World Travel Awards perustettiin vuonna 1993 jakamaan tunnustuksia, palkitsemaan ja juhlimaan eri matkailualan toimijoiden erinomaisuutta. World Travel Awards -tunnustukset ovat matkailualan arvostetuimpia palkintoja, joiden saajat tunnustetaan maailmanlaajuisesti alan huipputoimijoiksi. World Travel Awardsin alueelliset palkintogaalat eri puolilla maailmaa ovat matkailualan kärkitapahtumia.

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä.