Norwegian avaa 40 uutta reittiä Pohjoismaista

Norwegian avaa kaikkiaan 40 uutta reittiä Pohjoismaista kesäksi 2024. Helsinki-Vantaan lentoasemalta avautuu kaksi uutta reittiä – Milano ja Sofia. Myös muista Pohjoismaista lanseerataan useita uusia reittejä.

Kesäkaudella 2024 Norwegian tarjoaa aiempaakin enemmän kohteita sekä loma- että liikematkoille, kun tarjolla on kaikkiaan 332 reittiä 123 kohteeseen. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lanseerattavat uudet reitit ovat Milano-Bergamo Italiassa ja Sofia Bulgariassa. Kaikkiaan Norwegian lentää ensi kesänä 24 kohteeseen Helsinki-Vantaalta.

Norwegianin koko reittiverkosto on Helsinki-Vantaalta lähtevien matkustajien käytössä vaihtoyhteyksillä muiden pohjoismaisten kaupunkien kautta. Nyt lanseerattavia kohteita ovat muun muassa Bari ja Billund Tukholmasta, Bilbao, Toulouse ja Valencia Kööpenhaminasta sekä Milas-Bodrum, Lyon ja Montpellier Oslosta.

– Uudet reitit ovat aina jännittäviä ja tänä vuonna olemme erityisen iloisia voidessamme lanseerata useita reittejä Helsingistä ja muista Pohjoismaista. Matkustajamme ovat erittäin kiinnostuneita kohteistamme ja toivomme, että uudet reitit otetaan hyvin vastaan ja ne inspiroivat matkustamaan uusiin kohteisiin. Ensi kesänä lennämme kaikkiaan 332 reittiä 123 kohteeseen Euroopassa, kertoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Norwegian avaa uusia reittejä kaikkialta Pohjoismaista sekä päälentoasemilta että useilta alueellisilta lentoasemilta. Keväällä 2024 Norwegian avaa myös tukikohdan Latviaan ja uudet reitit Riiasta Korfulle ja Tivatiin. Lisäksi Malagan ja Alicanten tukikohdista Norwegian avaa suorat lennot Müncheniin.

– Uudet kohteet mahdollistavat matkustamisen uusiin ja kiinnostaviin kohteisiin Euroopassa. Toivotamme asiakkaat tervetulleiksi ensi kesänä niin tuttuihin kuin uusiin kohteisiin. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaat pääsevät sinne, minne heidän tarvitsee, silloin kun he haluavat ja että heillä on mahdollisimman mukava matka, jatkaa Magnus Thome Maursund.

Norwegian on Euroopan kärjessä täsmällisyydessä. Viime viikolla yhtiö valittiin jälleen Euroopan täsmällisimmäksi lentoyhtiöksi. Norwegianilla on hyvä asema markkinoilla houkuttelevan reittivalikoiman, nykyaikaisen lentolaivaston ja matkustajien korkean luottamuksen ansiosta.

Norwegianin kesäohjelma tarjoaa uusien ja uudelleen avattavien reittien kanssa yhteensä 332 reittiä. Yhtiön laivastossa tulee olemaan 90 lentokonetta.