Naantalin Kylpylä Suomen paras hotelli

Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan kansainvälisessä palkintogaalassa Suomen parhaana hotellina 2019.

Naantalin Kylpylä palkittiin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa 8.6.2019. Tässä matkailualan Oscareiksi kutsutussa palkintogaalassa Naantalin Kylpylä pokkasi ykkössijan sarjassa Finland’s Leading Hotel 2019.

Uudistunut kylpylöiden pioneeri vei hotellisarjan voiton

Kansainvälinen World Travel Awards -gaala pidettiin 26. kerran Madeiralla 8.6.2019. Tässä ”matkailualan Oscareiksi” kutsutussa palkintogaalassa Naantalin Kylpylä voitti kategorian Finland’s Leading Hotel 2019. Muut samaan kilpasarjaan nominoidut hotellit olivat Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage.

“Uuttera uudistustyö on kannattanut”

Suomen kylpylätoiminnan pioneerina tunnetussa Naantalin Kylpylässä on viimeisen reilun vuoden aikana tehty rutkasti uudistuksia. Kaikki huoneet on remontoitu ja hotelli on saanut myös uusia huonetyyppejä kuten tyylikkäät Loft-huoneet. Kesäkuun aikana valmistuvat vielä teemalliset presidentinsviitit. Upouusi kuntokeskus OLOFitness avattiin viime tammikuussa. Uudistusten yhteydessä päivitettiin myös Naantalin Kylpylän visuaalinen ilme ja verkkosivustot.

-Palkintogaalassa saamamme tunnustus on merkki vahvasta brändistämme sekä siitä, että uuttera uudistustyö on kannattanut, iloitsee myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

-Voitto tuntuu erityisen hienolta myös siksi, että kisa ratkaistaan yleisöäänin. Äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset, hän jatkaa.