Lontoo suosituin hiihtolomalla Norwegianilla

Norwegian Boeing 737-800. Kuva: Jørgen Syversen.jpg

Norwegianin Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevien matkustajien suosituin kohde tämän vuoden hiihtolomaviikoilla on Lontoo. Suosituimpien kohteiden listan kärjessä ovat myös Malaga ja Dubai. Kymmenen suosituimman kohteen listalla puolet kohteista on Espanjassa.

Suosituimpien hiihtolomakohteiden listan kärjessä olevat Lontoo ja Malaga ovat Norwegianin matkustajien kestosuosikkeja. Uudempana tulokkaana listalla on Dubai, joka on nopeasti löytänyt tiensä suosituimpien kohteiden listan kärkikolmikkoon. Helsinki-Vantaalta lähtevien Norwegianin matkustajien hiihtolomaviikon kolmen suosituimman kohteen lista on tänä vuonna sama kuin viime vuonna: Lontoo, Malaga ja Dubai.

– Dubai on noussut vauhdilla Helsinki-Vantaalta lähtevien matkustajiemme yhdeksi suosituimmaksi kohteeksi. Lennämme Dubaihin joka päivä jo kolmatta vuotta peräkkäin, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmberg Jacobsson.

Norwegianin kolme suosituinta hiihtolomakohdetta tarjoavat vaihtoehtoja viettää kohteessa jokaisen omien toiveiden mukaan pitkä tai lyhyt loma – Norwegian lentää suorilla lennoilla sekä Lontooseen, Malagaan että Dubaihin päivittäin ja Lontooseen jopa kahdesti päivässä.

Kolmen kärjen jälkeen suosituimpien kohteiden listalla ovat Espanjan kohteet Las Palmas, Alicante, Teneriffa ja Barcelona. Loput suosikkikohteet Norwegianin matkustajien kymmenen suosituimman hiihtolomakohteen listalla ovat Budapest, Rooma ja Pariisi. Kaikkiin näihin kohteisiin Norwegian lentää suoraan Helsinki-Vantaalta vähintään kolme kertaa viikossa, mutta moniin suosikkikohteisiin joka päivä.

– Julkistimme hiljattain lisäävämme suoria lentoja Helsinki-Vantaalta moniin suosittuihin kohteisiin muun muassa Alicanteen ja Malagaan. Lisäksi reitistämme Las Palmasiin tulee tänä keväänä ympärivuotinen, kertoo Holmbergh Jacobsson.

Holmbergh Jacobsson kertoo myös, että Norwegianin kaukolentojen suosio kasvaa jatkuvasti Helsinki-Vantaalta lähtevien matkustajien keskuudessa. Yhä useammat Helsingistä lähtevät matkustajat lentävät Yhdysvaltoihin yhdellä vaihdolla Tukholman Arlandan tai Lontoon Gatwickin kautta. Myös Norwegianin uusin kaukokohde, 14. helmikuuta käynnistynyt Buenos Aires Lontoon Gatwickin kautta, kiinnostaa Helsinki-Vantaalta lähteviä matkustajia.

Norwegianin 10 suosituinta kohdetta hiihtolomaviikoilla 8–10

Lontoo Gatwick
Malaga
Dubai
Las Palmas
Alicante
Teneriffa
Barcelona
Budapest
Rooma
Pariisi