Lontoo, Etelä-Espanja ja Kroatia suosiossa

Kuva: Norwegian

Lontoo, Etelä-Espanja ja Kroatia houkuttelevat tänä syksynä eniten suomalaisia. Tässä Norwegianin top 5 -lista suomalaisten suosituimmista matkakohteista tänä syyskautena.

– Suunta on selvästi kohti Euroopan rantoja ja kaupunkeja. Kun lämpötilat laskevat kotona, monet ihmiset haluavat lähteä matkoille. Norwegianin syys- ja talviohjelmaan sisältyy laaja valikoima reittejä suoraan Euroopan mielenkiintoisimpiin kohteisiin, sanoo Magnus Thome Maursund, Norwegianin verkosto-, hinnoittelu- ja suunnittelujohtaja.

Syksy on monille ilmeisin vuodenaika matkustaa. Leuto sää yhdistettynä lyhyempiin jonoihin ja pienempiin ihmisjoukkoihin tekee Euroopan klassisista nähtävyyksistä suosittuja kohteita syksyllä. Sää on tarpeeksi lämmin sekä kaupunkilomille että rantalomille.

5 suomalaisten suosituinta matkakohdetta syksyllä

Malaga, Espanja
Lontoo, Iso-Britannia
Alicante, Espanja
Split, Kroatia
Barcelona, Espanja
– Tänä syksynä suomalaisten suosiossa ovat erityisesti Espanjan ja Kroatian rantakohteet sekä Euroopan tunnetut kaupungit. Joidenkin vuosien hiljaisen matkailun jälkeen näemme, että monet ihmiset haluavat jälleen vierailla Euroopassa. Olemme iloisia voidessamme tarjota lentoja ja hyviä tarjouksia Euroopan suosituimpiin kohteisiin, sanoo Magnus Thome Maursund.

Norwegian lentää syksyn ja talven aikana yhteensä 223 reittiä Pohjoismaihin ja Pohjoismaista, joista 21 on suoria reittejä Suomesta. Upeat syyselämykset odottavat sekä Lontoon ja Barcelonan kaltaisissa kaupungeissa että vähemmän tunnetuissa kohteissa, kuten Nizzassa, Pisassa ja Montenegrossa.