Linja-autoliike S. Kosonen Oy reagoi heikentyneeseen tarjontaan

Markkinaehtoinen linja-autoliikenne on kärsinyt vakavasti pandemia-ajan tuomista matkustajakysynnän putoamisesta ja taloudellisista haasteista jo reilun vuoden ajan. Viimeksi tällä viikolla OnniBus.com kertoi mittavista liikenteen vähennyksistä sekä kaksikerros- ja yksikerrosbussien huhti- ja toukokuun vuorotarjonnassa. Yksi toistaiseksi kokonaan karsittu reitti on Savonlinna-Helsinki-Savonlinna sekä osittaisesti supistettu reitti on Mikkeli-Helsinki-Mikkeli.

-Linja-autoliike S. Kosonen Oy haluaa reagoida nopeasti heikentyneeseen vuorotarjontaan ko. reiteillä. Olemassa olevien Savonlinna-Helsinki-Savonlinna pikavuorojemme lisäksi loimme yhteistyössä Onnibus.com:n kanssa 12.4. alkaen maanantaista torstaihin korvaavat nopeat iltapäivän vaihtoyhteydet Savonlinnasta Mikkelin kautta Helsinkiin sekä Helsingistä Mikkelin kautta Savonlinnan, tiedottaa Linja-autoliike S.Kosonen Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Kosonen

-Perjantaisin avaamme 16.4. alkaen uuden myöhäisen iltapäivän pikavuoron Savonlinnasta Helsinkiin. Lauantaisin pääsee uudella päivävuorollamme Helsingistä Mikkeliin ja Savonlinnaan. Kaikki uusien vuorojen aikataulut ovat nähtävillä ja matkaliput ostettavissa Onnibus.com:n ja Matkahuollon verkkokaupasta. Matkaliput voi ostaa myös suoraan busseistamme yleisimmillä maksukorteille ja käteisellä. Turvallisen joukkoliikenne matkustamisen takaamiseksi matkustajien on käytettä maskeja, käsihygieniasta on huolehdittava esim autosta saatavalla käsidesillä, turvaetäisyyksistä on pidettävä terminaaleissa kiinni sekä muistettava että matkustaa voi vain terveenä. Busseissa on hyvin tilaa ja niitä ei myydä täyteen, Jyrki Kosonen täsmentää.

Lisää uutisia henkilöliikenteestä

www.matka-kosonen.fi

Aikataulut 12.04.-06.06.2021

Savonlinnasta Helsinkiin: Helsingistä Savonlinnaan:
MA-PE klo 07:15 (KOS) LA klo 12:30 (KOS)
SU klo 08:15 (KOS) MA-TO klo 13:00 (OB/KOS)
SU klo 12:25 (KOS) MA-PE, SU klo 15:00 (KOS)
MA-TO klo 14:15 (KOS/OB)
PE klo 16:15 (KOS)
(KOS) : koko vuoron liikennöi Linja-autoliike S.Kosonen Oy
(KOS/OB) : Savonlinna-Mikkeli liikennöi Kosonen ja Mikkeli-Helsinki liikennöi Onnibus.com.
(OB/KOS) : Helsinki-Mikkeli liikennöi Onnibus.com ja Mikkeli-Savonlinna liikennöi Linja-autoliike S.Kosonen Oy.