Koiviston Auto osti OnniBus.com

Suomen suurin linja-autokonserni Koiviston Auto osti toimialan mullistaneen ja nopeasti kasvaneen markkinajohtaja OnniBus.comin.

OnniBus.com Oy:n toimitusjohtaja Lauri Helke toteaa: -Olen erittäin tyytyväinen siitä, että OnniBus.com ja Koiviston Auto yhdistävät voimansa. Olemme erinomaisessa asemassa jatkaaksemme kasvutarinaa osana Koiviston Auto –konsernia, mikä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kehittää uusia liiketoimintaideoita ja kasvattaa verkostoa.

Laatu ja asiakaspalvelu ovat olleet OnniBus.comin kasvun päävoimat ja punaisten kaksikerrosbussien palvelutasotekijöistä, kuten maksuton, nopea wifi ja sähköpistorasiat ovat asettaneet standardin koko toimialalle. Vuonna 2015 OnniBus.com äänestettiin asiakaskokemukseltaan Suomen parhaaksi ja vuonna 2016 OnniBus.com oli voittaja parhaan asiakasviestinnän saralla. Samana vuonna OnniBus.com äänestettiin Suomen neljänneksi luotetuimmaksi organisaatioksi Punaisen Ristin, Pelastakaa Lapset ry:n ja UNICEFin jälkeen.

OnniBus.com palvelee yli 300 000 matkustajaa joka kuukausi, liikennöiden valtakunnallisella verkostolla, jossa on yli 120 kohdetta. Yhtiö työllistää yli 230 työntekijää. OnniBus.com on jatkanut innovointiaan viimeksi luoden myyntitarjoilun Helsingin ja Jyväskylän välisellä reitillä ja yhdistäen eläkeläisalennukset kysyntäperusteiseen hinnoitteluun.

-Asiakkaan näkökulmasta OnniBus.comin tekemiseen ei tule kaupan myytä muutosta. Keskitymme asiakkaisiimme nyt kasvavassa verkostossa ja jatkamme työtä matkustuspalvelujen kehittämisessä. OnniBus.comin tavaramerkkinä oleva ”liput alkaen 1 euro + 1 euron varausmaksu” hinnoittelu jatkuu ja liput myydään osoitteessa www.OnniBus.com”, toimitusjohtaja Lauri Helke toteaa.

-Odotan innolla mahdollisuutta yhdistää OnniBus.comin ja Koiviston Auton kaukoliikenneverkostot ja luoda entistä kattavampi ja parempi kaukobussipalvelu. OnniBus.comin tulevaisuus näyttää kirkkaalta ja kasvun mahdollisuudet ovat nyt suuremmat. , Helke jatkaa.