Kodinkonefiksaajaketju Jula Liigan yhteistyökumppaniksi

Kodinfiksaajaketju Jula ja Liiga ovat sopineet monivuotisen yhteistyösopimuksen.

Julan tavoitteena on levittäytyä nopeassa tahdissa ympäri Suomen, ja yhteistyö maan suosituimman sekä valtakunnallisesti seuratuimman urheilusarjan Liigan kanssa on tässä hankkeessa avainasemassa.

Julan ensimmäinen myymälä aukeaa Vaasaan marraskuussa 2022, ja samalla lanseerataan verkkokauppa. Keväällä 2023 on vuorossa toinen tavaratalo Raisioon Turun seudulle.

– Olemme äärimmäisen iloisia, että Jula on valinnut Liigan ja urheilumarkkinoinnin välineekseen rakentaa tunnettuutta Suomessa. Heti kumppanuuskeskusteluiden alusta lähtien oli selvää, että Jula haluaa ennen kaikkea laajaa valtakunnallista näkyvyyttä – ja sitä me pystymme tarjoamaan, sanoo Liigan myyntijohtaja Vili Nurmi.

– Jula näkyy tulevina kausina kaikissa Liiga-halleissa huippupaikalla maalien takana, ja lisäksi tulemme yhteistyön puitteissa aktivoimaan Liigan seuraajia monin eri keinoin. Liiga haluaa toivottaa Julan lämpimästi tervetulleeksi Suomeen, Nurmi jatkaa.

Urheilullisesti ja myös taloudellisesti erinomaisen viime kevään jälkeen Liigalla on hyvät lähtökohdat kehittää toimintaansa entisestään, ja tässä yhteistyökumppanuuksilla on merkittävä rooli. Liiga tavoittaa vuosittain yli 4 miljoonaa suomalaista, ja kumulatiivinen katsojamäärä Liiga-sisällöillä on yli 600 000 000 ihmistä.

– Jääkiekko on Suomen suurin ja menestynein joukkuelaji, ja tuntuu luonnolliselta aloittaa yhteistyö Liigan kanssa. Julan tavoite on tulla valtakunnalliseksi ja päästä yhtä lähelle suomalaisten sydäntä kuin jääkiekko. Me Julalla uskomme yksinkertaisuuteen, olemme rehellisiä ja kansanomaisia – ja näihin asioihin luotan suomalaisen jääkiekkoyleisön samaistuvan, sanoo Jaakko Soini, Jula Finland Oy:n maajohtaja.

Suomi on neljäs maa, johon Jula ulottaa toimintansa. Syksyn aikana Jula laajentuu myös verkkokaupalla Itävaltaan. Suomeen tulosta Jula uutisoi  vuosi sitten