Klarna ja Apollo aloittavat yhteistyön

Klarna, johtava maailmanlaajuinen maksupalvelu, aloittaa yhteistyön matkanjärjestäjä Apollon kanssa. Apollo on ensimmäinen pakettimatkoja tarjoava matkanjärjestäjä, joka tekee yhteistyötä Klarnan kanssa. Klarnan maksuratkaisut ovat Apollon asiakkaiden käytettävissä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

– On hienoa, että pääsimme aloittamaan yhteistyön Apollon kanssa. Yhdessä Klarna ja Apollo tarjoavat joustavuutta jota kuluttajat nykyisin vaativat, sekä entistä paremman asiakaskokemuksen, sanoo Lisa Mogard, Klarnan Business Development Manager.

– Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme yksinkertaisia ja hyviä ratkaisuja matkan varaamiseen ja maksamiseen. Olemme ylpeitä saadessamme Klarnan joustavat ja modernit maksuratkaisut vaihtoehdoksi asiakkaillemme, sanoo Apollon viestintäpäällikkö Sandra Miller Kinge.

Klarna ja Apollo tekevät yhteistyötä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Klarna on yksi maailman johtavista maksupalveluntarjoajista sekä lisensoitu pankki, joka haluaa uudistaa maksu- ja pankkipalveluita sekä tehdä maksukokemuksesta sujuvan niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Yritys on perustettu Tukholmassa vuonna 2005, ja sen nykyinen arvo on hieman yli 90 miljardia Ruotsin kruunua. Se on Euroopan arvostetuin yksityinen fintech -yritys.